WT METHODE LYSANDER REALPLEX Nr. 3, plaukų losjonas, 250 ml

WT METHODE LYSANDER REALPLEX Nr. 3, plaukų losjonas, 250 ml Išplėsti

25,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Salon Professional "Lysander Realplex" yra viena iš naujausių unisex plaukų atstatymo technologijų. Ši priemonė yra išbandyta beveik ant visų tipo plaukų ir ji tiko kiekvienam. Azijiečių, Afrikiečių, Amerikiečių ir ant chemiškai nepažeistų plaukų.

Dėl nuolatinio šiluminio bei mechaninio plaukų apdorojimo (dažymo, cheminio sušukavimo, tiesinimo, šukuosenos formavimo ir t.t.), plaukai kasdien praranda elastingumą, sveikatingumą ir blizgesį. Tai gali tęstis kelias savaites ar mėnesius…

LYSANDER REALPLEX, tai produktas skirtas plaukų  atstatymui   namuose. Jis palaiko plaukų struktūros vientisumą,  suteikia plaukams stiprumo, elestingumo bei blizgesio.

Tai revoliucinis plaukų dažymo priedas, kuris stiprina ir atkuria pažeistą plauką iš vidaus. Akivaizdus rezultatas – sveikesni, stipresni, glotnesni ir blizgantys plaukai.

Net visiškai išsiplovus LYSANDER REALPLEX akivaizdžiai pastebima geresnė ir sveikesnė plauko kokybė ir ilgiau išliekanti plaukų spalva lyginant su įprastu dažymu.

Kaip tai veikia?

Naudodamiesi "Lysander Realplex", jūs gausite rezultatus, apie kuriuos galite tik svajoti. Speciali formulė užtikrina naudingų medžiagų ir specialių baltymų prasiskverbimą į plaukų struktūrą, kad būtų rastos "žalos" priežastys - susimaišant su disulfido jungtimis, atkuriamas sienelių vientisumas.

Rezultatas yra minkšti, stiprūs, šilkiniai plaukai.

Visuose trijų etapų "Salon Professional Lysander Realplex" priežiūros produktuose yra aktyvių ingredientų, veikiančių molekuliniame lygmenyje, siekiant greitai pašalinti mechaninius, terminius ar cheminius plaukų struktūros pažeidimus.

LYSANDER REALPLEX Nr. 3,  namie naudoti skirtas losjonas atkuria plaukų struktūrą ir prisotina juos vitaminų. Tinka naudoti su visais plaukų dažais, šviesinimo priemonėmis, tiesinant ar garbanojant plaukus ar plaukų atkūrimo procedūros metu.

Naudojimas: nusausinkite plaukus rankšluosčiu. Priemonę tolygiai paskirstykite ant plaukų per visą ilgį. Palaikykite 10 min. Po to nuskalaukite vandeniu.

Kiekis: 250 ml

Kilmės šalis: Vokietija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

WT METHODE LYSANDER REALPLEX Nr. 3, plaukų losjonas, 250 ml

WT METHODE LYSANDER REALPLEX Nr. 3, plaukų losjonas, 250 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.