WT METHODE Intensyvi priemonė silpniems plaukams COCONUT balzamas, 1000 ml

WT METHODE Intensyvi priemonė silpniems plaukams COCONUT balzamas, 1000 ml Išplėsti

39,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Intensyvaus poveikio, naujos formuės, Coconut Balsam INTENSIV  – nuskalaujamas plaukų balzamas, rekomenduojamas naudoti kartu su ampulėmis FORMULA HP ar FORMULA SILK. Pasižymi intensyviu plaukų struktūrą regeneruojančiu ir galvos odą raminančiu poveikiais. Galima naudoti ir vieną.

 Pagrindinė veiklioji medžiaga - prinokusių riešutų aliejus praturtintas eudermine emulsija.

Natūralus kokosų aliejus plaukams yra išties universali pagalba, kurią galėtume pavadinti „trys gėrybės viename“: kaukė, balzamas, kondicionierius. Ši natūrali gamtos dovana ne tik maitina, minkština, drėkina kiekvieną jūsų sruogą, bet veikia ir galvos odą: saugo ją nuo pleiskanojimo geriau už kosmetinį šampūną.
Tinkamai atlikus procedūrą, žvilgesys, purumas, paklusnumas – garantuoti, nes balzamas tolygiai padengia plauką, tad apsaugo jį nuo vandens ir šampūno įsiskverbimo. Taip pat aliejaus sluoksnis saugo plaukus nuo išbrinkimo bei pažeidimų šluostant rankšluosčiu ar šukuojant. Štai kodėl kokosų aliejus plačiai naudojamas kaip natūrali drėkinamoji regeneruojanti plaukų ir galvos odos kaukė.

Naudojimas: švelniai įmasažuoti į ištrinktus šampūnu švarius drėgnus plaukus, palaikykiti ne mažiau kaip 5 min., kruopščiai nuskalauti.Tinka naudoti kasdien. NERIEBINA PLAUKO.

Kiekis: 1000 ml

Kilmės šalis: Vokietija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

WT METHODE Intensyvi priemonė silpniems plaukams COCONUT balzamas, 1000 ml

WT METHODE Intensyvi priemonė silpniems plaukams COCONUT balzamas, 1000 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.