WT METHODE Šampūnas silpniems, slenkantiems, trapiems plaukams ENERGY, 250 ml

WT METHODE Šampūnas silpniems, slenkantiems, trapiems plaukams ENERGY, 250 ml Išplėsti

10,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Energy Shampoo (pH 5.5) – bendros paskirties trapių ir nusilpusių plaukų stiprinimui, ypatingai slinkimo paūmėjimo atvejais. 

Veikliosios medžiagos: Sibiro ženšenio šaknų ekstraktas, žaliosios arbatos ir dilgėlių lapų ekstraktai bei kviečių proteinas.

Šis specialus šampūnas nedirgina galvos odos, nesukelia alerginės ar toksinės reakcijos, jo sudėtyje nėra dažomųjų medžiagų ir daug parabenų, dažniausiai dirginančių galvos odą, nėra plačiai taikomų, apvalkalus sudarančių medžiagų, blokuojančių plaukus stiprinančių preparatų galimybę susigerti į plauką. Veikliųjų medžiagų sinerginis derinys pašalina apmirusių audinių likučius ir atspurusias odos daleles bei riebalų perteklių, švelniai ir veiksmingai nuvalo plaukus ir galvos odą. Ištrinkus plaukus ir galvos odą šiuo šampūnu galvos oda yra pasirengusi įsisavinti visus preparatus, skatinančius suvargusių svogūnėlių atsinaujinimą.

Šampūną galima naudoti tiek profilaktiškai kasdieniam plovimui, tiek derinyje su ampulėmis PLACEN FORMULA HP.

Naudojimas: kadangi šampūnas koncentruotas, švelniai įtrinti nedidelį kiekį  į sudrėkintus plaukus ir galvos odą, pamasažuoti kol suputos, palikti kelioms minutėms, kad aktyvieji komponentai įsigertų į galvos odą ir plaukus maksimaliai, po to gausiai nuskalauti.  Tinka naudoti kasdien. Išsiplovus galvą, rekomenduojama susitepti atitinkamas ampules. Ypač gerai dera ampulės PLACEN FORMULA HP ar PLACEN FORMULA HP BOTANICA. Po šampūno plaukų skalavimui labai gerai tinka specialiai skirtas preparatas nuskalaujamas COCONUT BALSAM.

Kiekis: 250 ml
Kilmės šalis: Vokietija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

WT METHODE Šampūnas silpniems, slenkantiems, trapiems plaukams ENERGY, 250 ml

WT METHODE Šampūnas silpniems, slenkantiems, trapiems plaukams ENERGY, 250 ml

Veikliosios medžiagos: Sibiro ženšenio šaknų ekstraktas, žaliosios arbatos ir dilgėlių lapų ekstraktai bei kviečių proteinas.

Specifiškai skirtas plaukų stiprinimui visais jų augimo periodais bei galvos odos būklės stabilizavimui. Karališkasis Ženšenis yra gerai žinomas nuo neatmenamų laikų kaip stipriausiai tonizuojanti priemonė. Jo ekstraktas aktyvina visus biocheminius procesus ir gerina bendrą metabolizmą. Pavargusius ir pažeistus plaukus apsaugo nuo neigiamų aplinkos veiksnių. Natūralus ženšenis prisotina plaukus vitaminais ir mikroelementais, suteikia jiems stiprybės, blizgesio ir žavesio.

Žalios arbatos ekstraktas saugo galvos odą nuo negatyvaus aplinkos poveikio ir senėjimo, pasižymi priešuždegiminiu ir antioksidaciniu poveikiu.
Kviečių proteinai - kviečių gemalai turi 10-15 proc. baltymų su pilnu rinkiniu nepakeičiamų aminorūgščių, nedidelį kiekį riebalų (iki 2 proc.), B grupės vitaminų, vitaminus PP ir E, turi mikroelementų (fosforą, kalį, natrį, magnį). Kviečių daigai – naudojami sausų plaukų šampūnuose, balzamuose, skalavimo priemonėse ir kitose plaukų priežiūros preparatuose; turi didelį kiekį vitamino E ir vitamino F. Hidrolizuotas daigintų kviečių proteinas gerina kraujotaką, atkuria galvos odos tekstūrą, turi regeneruojantį, drėkinamąjį, stimuliuojantį, priešuždegiminį, antioksidacinį poveikį, yra natūralus ultravioletinių spindulių filtras, mažina niežulį, šerpetojimą, ląstelių atsinaujinimą ir maitinimą, mažina plaukų slinkimą ir skatina stipresnių plaukų augimą, turi raminamąjį poveikį. Hidrolizuota kviečių ląsteliena apsaugo galvos odą nuo laisvųjų radikalų poveikio ir maitina pažeistą plauko struktūrą, skatina ląstelių atsinaujinimą ir maitinimą, mažina plaukų slinkimą ir skatina stipresnių plaukų augimą, turi raminamąjį poveikį. Kviečių gemalų aliejus yra vitamino E šaltinis; turi antioksidantinį poveikį, aktyvizuoja odos regeneravimą, skatina epidermio stiprumą, normalizuoja jo hidrobalansą; švelnina odą.
Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.