H&B Valomasis veido tonikas su aloe vera, ramunėlių ekstraktu 250 ml

-59%
H&B Valomasis veido tonikas su aloe vera, ramunėlių ekstraktu 250 ml Išplėsti

9,00 €

22,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

INOVATYVU! Kruopčiai ir efektyviai valantis veido tonikas – raktas į švarią ir švytinčią odą! BE ALKOHOLIO, todėl nedžiovina ir nepažeidžia net jautrios odos.

Tai REVOLIUCINĖ formulė, praturtinta gausiu spektru naudingųjų veikliųjų medžiagų: ramunėlių ir ALOE VERA ekstraktais, VITAMINAIS A ir NEGYVOSIOS JŪROS MINERALAIS. Visos šios veikliosios medžiagos drauge ne tik giliai valo, bet ir subalansuoja odos pH, sutraukia poras bei pašalina negyvas odos ląsteles. Todėl po naudojimo jaučiamas itin stiprus šviežumo, gaivumo efektas!

H&B specialistai kruopščiai pasirūpino visapusišku Jūsų odos valymu, belieka tik išmėginti!

Naudojimas: sudrėkinkite vatos lapelį šiuo toniku ir švelniais judesiai valykite švarią (be makiažo) veido odą. Procedūrą atlikite ryte ir vakare. Jei siekiate išties stipraus efekto, bent kartą savaitėje naudokite H&B veido kaukes.

Kiekis: 250 ml

Kilmės šalis: Izraelis

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Valomasis veido tonikas su aloe vera, ramunėlių ekstraktu 250 ml

H&B Valomasis veido tonikas su aloe vera, ramunėlių ekstraktu 250 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.