H&B Druskos šveitiklis kūnui su kivi, 450 g

-49%
H&B Druskos šveitiklis kūnui su kivi, 450 g Išplėsti

7,70 €

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Druskos šveitiklis Health&Beauty – tai aukštos kokybės aromatinių aliejų derinys su Negyvosios jūros druskos granulėmis. Jis skirtas greitai pagerinti odos būklę. Švelniai kūnu besirūpinantį šveitiklį rekomenduojama naudoti, atliekant anticeliulitines ir lieknėjimo procedūras. Šiuo šveitikliu galima naudotis prieš deginimąsi arba pirtyje kadangi:

• pašalinamos suragėjusios epidermio ląstelės;
• gali pagerinti kraujotaką;
• mažinamos riebalų sankaupos ir celiulitas;
• padidinamas odos elastingumas ir stangrumas.

Švelniai kūnu besirūpinantį šveitiklį rekomenduojama naudoti, atliekant anticeliulitines ir lieknėjimo procedūras. Šiuo šveitikliu galima naudotis prieš deginimąsi arba pirtyje. Šveitiklis praturtintas kokosų, alyvuogių ir sezamų bei vynuogių kauliukų, simondsijų (jojoba), avokadų ir saldžiųjų migdolų aliejais. Į sudėtį įeina vitaminas E ir Negyvosios jūros mineralai.

Naudojimo būdas: šveitiklį naudokite ant švarios, sudrėkintos kūno odos, įtrinkite masažuojamaisiais sukamaisiais judesiais, ypatingą dėmesį skirdami probleminėms zonoms (alkūnėms, keliams, pėdoms, celiulito paveiktoms sritims bei sritims, kuriose susikaupę poodiniai riebalai). Nuplaukite šiltu vandeniu. Rekomenduojama naudoti vieną – du kartus per savaitę.

Kiekis: 450 g.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Druskos šveitiklis kūnui su kivi, 450 g

H&B Druskos šveitiklis kūnui su kivi, 450 g

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.