WT METHODE Koncentruotas serumas AEROBICA 2 - phase (pH 5.5), 150 ml

-38%
WT METHODE Koncentruotas serumas AEROBICA 2 - phase (pH 5.5), 150 ml Išplėsti

8,00 €

13,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

GERIAUSIAS IKI 2024.05

AEROBICA2 - phase (pH 5.5), tai INOVATYVI NAUJIENA plaukų priežiūros srityje.

KONCENTRUOTAS, DVIFAZIS SERUMAS PORĖTIEMS, YPAČ SAUSIEMS, DAŽYTIEMS, TIESINTIEMS PLAUKAMS - GARANTUOJA DVEJOPĄ APSAUGĄ IR MAITINIMĄ. EFEKTAS AKIVAIZDUS.

NENUPLAUNAMAS. Jus pradžiugins rezultatai: purūs, elastingi ir žvilgantys plaukai; lanksti fiksacija; stiprūs plaukai; puiki plaukų būklė.

Pirmos fazės veikliosios medžiagos nusėda po atspurusiomis porėtų plaukų plokštelėmis ir užpildo vidinę bei išlygina išorinę plaukų struktūrą, lygiagrečiai šios fazės priežiūros substancijos optimaliai reguliuoja plaukų drėgmės lygį. Antroji fazė turi aktyvių veikliųjų medžiagų, kurios "užrakina plauką" ir suteikia ypatingo blizgesio atsinaujinusiam plaukų žvynelių sluoksniui padengiant plaukus iki pat galiukų apsaugine plėvele, kuri apsaugo juos ir nuo tolimesnio nusausėjimo.

Pagrindiniai veiklieji ingredientai: Jojoba ester; ricinos aliejus; parafinas; silikono kompleksas.

Jojoba ester (natūralus skystasis vaškas) - tai medžiaga, natūraliai susifromavusi simondsijų aliejuje, kadangi simondsijų (jojoba) aliejus sudėtimi artimesnė vaškams nei aliejams, nes jo sudėtyje ne riebiosios rūgštys, o vaškai ir esteriai. Natūralaus vaško dalelytės padengia plauką, jį maitina ir drėkina, o plonutėlė riebalinė apsauginė plėvelė puikiai apsaugo plaukus nuo dulkių ir išmetamųjų dujų, o taip pat ir nuo ultravioletinių spindulių.  Dar vienas svarbus natūralaus vaško privalumas yra tas, kad jis suteikia gražų sveikų plaukų blizgesį.

Ricinos aliejus - labai tinka sausiems, skilinėjantiems, veltis linkusiems plaukams. Tai puiki priemonė dažymo arba cheminio šukavimo nualintiems plaukams. Ricinos aliejus rekomenduojamas ir tiems, kurie kasdien naudoja plaukų džiovintuvą ar plaukų tiesinimo žnyples. Ši natūrali priemonė ne tik pamaitina plaukus, bet ir skatina jų augimą. Plaukai tampa ne tik tvirtesni, bet ir gerokai tankesni.

Izoparafinas - medicininis baltas sviestas, bespalvis ir bekvapis, naudojamas kosmetikoje plaukų ir odos priežiūros produktuose, gerina odos ir plaukų savybes, mažina odos dirglumą, didina odos ir plaukų apsaugines funkcijas.

Silikonų kompleksas - kosmetologijoje yra naudojamas plaukų ir odos kondicionavimui; sudaro plastinę plėvelę plaukų ir odos paviršiuje, kuri apsaugo nepažeidžiant deguonies apykaitą bei suteikia plaukams ir odai šilko efektą, nepaliekant riebumo ir lipnumo.

Visos šios veikliosios medžiagos papildomai pasižymi minkštinančiu poveikiu odai bei glotnina plaukų struktūrą, palengvina šukavimą bei šukuosenos formavimą, suteikia plaukams blizgesį. Naudojant iškarto po cheminio apdorojimo atstato plaukų kokybę ir atsparumą, gali būti naudojamas cheminio plaukų sušukavimo atgaivinimui, nes dėl šio preparato veikliųjų medžiagų savybių atsistato plaukų garbanos, šukuosena atgauna formą be pakartotino cheminio sušukavimo. Palengvina šukuosenos galutinį modeliavimą, šukuosena išlieka ilgiau, suteikia plaukams žvilgesio ir elastingumo, purumo. Efektyvus “nepaklusnių” plaukų sušukavimui.

Naudojimas: gerai ištrinkti plaukus ir galvos odą tinkamu šampūnu, gausiai nuskalauti, nusausinti. Stipriai suplakti buteliuką kol susimaišys abi preparato fazės, tolygiai apipurkšti drėgnus ar sausus plaukus ir iššukuoti. Šio preparato poveikis yra žymiai intensyvesnis kai plaukai yra džiovinami šilto oro srove. Nenuskalauti.

Kiekis: 150 ml

Kilmės šalis: Vokietija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

WT METHODE Koncentruotas serumas AEROBICA 2 - phase (pH 5.5), 150 ml

WT METHODE Koncentruotas serumas AEROBICA 2 - phase (pH 5.5), 150 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.