WT METHODE Skystųjų kristalų serumas ANTI-AGE, 75 ml

WT METHODE Skystųjų kristalų serumas ANTI-AGE, 75 ml Išplėsti

19,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

NAUJA LINIJA IŠ VOKIŠKOS SERIJOS " ANTI AGE"

ITIN DIDELĖS KONCENTRACIJOS SERUMAS PLAUKAMS SU SKYSTAISIAIS KRISTALAIS, ARGANO ALIEJUMI, SEZAMO IR LINŲ ALIEJUMI

Grožio fluidas skirtas dažytiems, tiesintiems, balintiems ar chemiškai sušukuotiems plaukams. Sudėtyje esantys vitaminai ir proteinai didina elastingumą, švelnumą, purumą ir ypatingą švytėjimą. Gali būti naudojamas besišakojantiems plaukų galiukams, taip pat kasdien prieš formavimą. Saugo plaukus šukuojant ar džiovinant džiovintuvu, taip pat nuo sūraus jūros ar chloruoto baseino vandens. Neriebina plaukų.

Į fluido sudėtį įtraukti skystieji kristalai - sveiką plaukų išvaizdą grąžinantis ingredientas, jie yra panašūs į natūralius plaukų lipidus. Skystieji kristalai padeda sukurti mirguliuojančių spalvų pluoštą, suteikia plaukams žvilgesio, atkuria pažeistas vietas ir padeda išsaugoti spindinčią spalvą.

NAUDOJIMAS: pirštų galiukais paskirstyti priemonę per visą plaukų ilgį ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų. Nenuplauti.

Kiekis: 75 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

WT METHODE Skystųjų kristalų serumas ANTI-AGE, 75 ml

WT METHODE Skystųjų kristalų serumas ANTI-AGE, 75 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.