H&B Intensyvus kolageninis kremas nakčiai INTENSIVE COLLAGEN NIGHT, 50 ml

-52%
H&B Intensyvus kolageninis kremas nakčiai INTENSIVE COLLAGEN NIGHT, 50 ml Išplėsti

12,00 €

25,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Odos senėjimo priežastis -  sulėtėjusi - pasunkėjusi kolageno ir elastino gamyba. Tad norint palaikyti šiuos gamybos procesus aktyviais – odai būtinas PASTIPRINIMAS!

Čia nepakeičiamu pagalbininku Jums taps H&B NAKTINIS kremas su KOLAGENU. Kruopščiai ir besiremiant naujausiomis technologijomis sudaryta INOVATYVI kremo FORMULĖ Jūsų odą aprūpins visomis naktiniams procesams reikalingomis medžiagomis!

KOLAGENAS elastingumui padidinti, AVOKADŲ ALIEJUS vitamino E sankaupoms, ALAVIJO ESTRAKTAS drėgmei.

Į sudėtį įeina erškėtuogių, šaltalankių aliejai, granatų ekstraktas, koenzimas Q10, komponentai, šviesinantys pigmentuotą odą, vitaminai – antioksidantai А, Е ir С bei Negyvosios jūros mineralai.

Ir tai dar ne viskas! Šiame kreme gausu E, C ir B grupės vitaminų, reikalingų nuovargio ir streso ženklų pašalinimui. O NEGYVOSIOS JŪROS MINERALAI sukurs saugų skydą ateinančios dienos stresui sudoroti! Pasirūpinkite prasmingu savo odos poilsiu jau dabar!

Naudojimas: kas vakarą nedidelį kremo kiekį tepkite ant švarios ir sausos veido, krūtinės ir kaklo odos. Rekomenduojama 30 - 40 minučių prieš miegą. Tinka visų tipų odai.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Izraelis

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Intensyvus kolageninis kremas nakčiai INTENSIVE COLLAGEN NIGHT, 50 ml

H&B Intensyvus kolageninis kremas nakčiai INTENSIVE COLLAGEN NIGHT, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.