DIET ESTHETIC Priešraukšlinis serumas su gyvatės nuodo peptidu, 30 ml

DIET ESTHETIC Priešraukšlinis serumas su gyvatės nuodo peptidu, 30 ml Išplėsti

32,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Esame oficialus prekinio ženklo DIETESTHETIC platintojas Lietuvoje. Prieš pirkdami šio prekinio ženklo kosmetikos priemones  kitur, įsitikinkite ar jie nėra klastotės. Kadangi pastaruoju metu Lietuvos rinkoje daugėja originalių prekių klastočių, siekiame jus apsaugoti nuo to. Patikimiausia prekes pirkti iš atstovo arba bent jau mūsų prekėmis prekiaujančiuose portaluose ar prekybos taškuose. Ten visuomet bus nurodytas pardavėjas UAB „BNO“.

INTENSYVAUS POVEIKIO SERUMAS NUO RAUKŠLIŲ, 30 ml

SERUMAS SU GYVAČIŲ NUODO PEPTIDU tai pelnyta prabangi dovana Jūsų odai !!!

Kremus su gyvačių nuodo peptidais pamėgo ir dievina Holivudo gražuolės Gwyneth Paltrow, Hilary  Swank, Madonna, Debra Messing ir kt.

Nervus paralyžiuojantys gyvačių nuodai medicinoje naudojami raumenų atpalaidavimui, skausmo mažinimui. Apie gyvačių nuodų ne tik žalą, bet ir naudą kalbama nemažai. Gyvačių nuodų dedama į kai kurių tepalų nuo sąnarių skausmo sudėtį. Netgi tvirtinama, kad gyvačių nuodai gydo kai kurias onkologines ligas. Kosmetikos pramonėje gyvačių nuodais nuspręsta pakeisti botuliną. Kremas su gyvačių nuodo peptidu jaunina bei duoda geresnį efektą nei botulinas, nes jis neturi šalutinio poveikio – neparalyžiuoja veido ir išsaugo natūralią mimiką:

-   serumo sudėtyje yra ne mažiau kaip 4% veikliosios medžiagos SYN-AKE, neuro-peptidų, kurie:

  veikia panašiai kaip botulinas;

-   lygina mimikos raukšles įvairiame amžiuje;

-   atstato odos elastingumą, stabdo senėjimą ir drėkina;

-   užtikrina liftingo efektą suteikiantį poveikį;

-   šis komfortiškos tekstūros serumas  koreguoja paviršines ir gilesniųjų odos sluoksnių raukšles;

-   paviršinės raukšlės intensyviai koreguojamos atkuriant odos struktūrą. Gilesniuosius odos sluoksnius siekiančios raukšlės koreguojamos skatinant hialurono rūgšties gamybą;


Šis keleriopo poveikio serumas buvo sukurtas kaip pagrindą naudojant patentuotą sintetinį SYN-AKE® peptidą.

SYN®-AKE – (dipeptidas diaminobutirolis benziamido diacetatas) – sintetinis peptidų kompleksas, savo sudėtimi analogiškas Amazonės miškuose besiveisiančios gyvatės kufijos nuodų tripeptidui. Reptilijos nuodų aminorūgštys stabdo veiklą neuromediatorių, skatinančių raumenų susitraukimus, atpalaiduoja raumenis ir nebeleidžia jiems susitraukinėti. Tokiu būdu gaunamas neįtikėtinas raumenų relaksacijos ir raukšlių išlyginimo efektas. Peptidas SYN®-AKE veikia taip kaip kufijos nuodų toksinas – atpalaiduoja mimikos muskulatūrą, išlygina smulkias mimikos raukšles ir apsaugo nuo jų atsiradimo. Tai saugus botokso pakaitalas.  

Naudojant kremą bei serumą su gyvatės nuodo peptidu du kartus per dieną buvo stebimi tokie rezultatai: raukšlės kaktos srityje sumažėjo 52%, raukšlės atsiradusios nuo raumenų susitraukimo sumažėjo 82%, raukšlės apie akis sumažėjo 24%.

Kitos veikliosios medžiagos: alavijas, hialurono rūgštis, skvalenas, hidrolizuotas kolagenas, erškėtuogių aliejus, biotinas, retinolis, vitaminai.

Naudojimas: tepti vakare veidą, kaklą bei dekolte sritį.

Tinka visų tipų odai. Rekomenduojamas naudoti kartu su kremu su gyvatės nuodo peptidu, tuomet rezultatas pastebimas žymiai greičiau.

Kiekis: 30 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Priešraukšlinis serumas su gyvatės nuodo peptidu, 30 ml

DIET ESTHETIC Priešraukšlinis serumas su gyvatės nuodo peptidu, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.