DIET ESTHETIC Rinkinys su gyvatės nuodo peptidu (kremas+pienelis)

DIET ESTHETIC Rinkinys su gyvatės nuodo peptidu (kremas+pienelis) Išplėsti

44,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

RINKINYS SAUSAI, RAUKŠLĖTAI ODAI SU GYVATĖS NUODO PEPTIDU

1. INTENSYVAUS POVEIKIO KREMAS NUO RAUKŠLIŲ, 50 ml

KREMAS SU GYVAČIŲ NUODAIS tai pelnyta prabangi dovana Jūsų odai!!!

Kremus su gyvačių nuodais pamėgo ir dievina Holivudo gražuolės Gwyneth Paltrow, Hilary  Swank, Madonna, Debra Messing ir kt.

Nervus paralyžiuojantys gyvačių nuodai medicinoje naudojami raumenų atpalaidavimui, skausmo mažinimui. Apie gyvačių nuodų ne tik žalą, bet ir naudą kalbama nemažai. Gyvačių nuodų dedama į kai kurių tepalų nuo sąnarių skausmo sudėtį. Kosmetikos pramonėje gyvačių nuodais nuspręsta pakeisti botuliną. Kremas su gyvačių nuodais galimai jaunina bei gali duoti greitesnį efektą nei botulinas, tačiau jis neturi šalutinio poveikio – neparalyžiuoja veido ir išsaugo natūralią mimiką:

   veikia panašiai kaip botulinas;

-    gali lyginti mimikos raukšles įvairiame amžiuje;

-    gali stangrinti, formuoti veido ovalą;

-    gali padėti atstatyti odos elastingumą, stabdyti senėjimą ir drėkinti;

-    gali padėti užtikrinti liftingo efektą suteikiantį poveikį.


Šis keleriopo poveikio kremas buvo sukurtas kaip pagrindą naudojant patentuotą sintetinį SYN-AKE® peptidą, kurio veikimas imituoja biologinio peptido, randamo Vaglero angies (lot. Tropidolaemus wagleri) nuoduose, poveikį. Ši veiklioji medžiaga galimai slopina raumenų susitraukimus, tokiu būdu lygindama mimikos raukšles ir švelnindama odos tekstūrą. Raumenų atpalaidavimo efektas pasireiškia nedelsiant ir yra ilgai išliekantis.

Naudojant kremą su gyvatės nuodo peptidu du kartus per dieną buvo stebimi tokie rezultatai: raukšlės kaktos srityje galimai sumažėjo 52%, raukšlės atsiradusios nuo raumenų susitraukimo sumažėjo 82%, raukšlės apie akis sumažėjo 24%.

Kitos veikliosios medžiagos: alavijas, hidrolizuotas kolagenas, erškėtuogių aliejus, taukmedžio sviestas, elastinas, hialurono rūgštis, vitaminai. Nėra vandens, tad idealus šaltesniam periodui.

Naudojimas: tepti ryte ir vakare veidą, kaklą bei dekolte sritį.

Tinka visų tipų odai. Rekomenduojamas naudoti kartu su serumu su gyvatės nuodo peptidu, tuomet rezultatas pastebimas žymiai greičiau.

Kiekis: 50 ml

2. INTENSYVAUS POVEIKIO KŪNO PIENELIS NUO PRIEŠLAIKINIO ODOS SENĖJIMO, 150 ml

Tinka visų tipų odai. Tai revoliucinė unikalios tekstūros priemonė kūnui, kuri suteiks Jūsų odai gyvybingumo ir jaunatviškumo pojūtį.

Kiekis: 150 ml


Kilmės šalis: Ispanija

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Rinkinys su gyvatės nuodo peptidu (kremas+pienelis)

DIET ESTHETIC Rinkinys su gyvatės nuodo peptidu (kremas+pienelis)

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.