DIET ESTHETIC Kūno ir veido pienelis su gyvatės nuodo peptidu, 150 ml

DIET ESTHETIC Kūno ir veido pienelis su gyvatės nuodo peptidu, 150 ml Išplėsti

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Esame oficialus prekinio ženklo DIETESTHETIC platintojas Lietuvoje. Prieš pirkdami šio prekinio ženklo kosmetikos priemones  kitur, įsitikinkite ar jie nėra klastotės. Kadangi pastaruoju metu Lietuvos rinkoje daugėja originalių prekių klastočių, siekiame jus apsaugoti nuo to. Patikimiausia prekes pirkti iš atstovo arba bent jau mūsų prekėmis prekiaujančiuose portaluose ar prekybos taškuose. Ten visuomet bus nurodytas pardavėjas UAB „BNO“.

KŪNO BEI VEIDO PIENELIS, 150 ml

Šis keleriopo poveikio kūno pienelis buvo sukurtas kaip pagrindą naudojant patentuotą sintetinį SYN-AKE® peptidą, kurio veikimas imituoja biologinio peptido, randamo Vaglero angies (lot. Tropidolaemus wagleri) nuoduose, poveikį.

Naudojimas: kūną tepti ryte ir vakare.

Tinka visų tipų odai.

Kiekis: 150 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Kūno ir veido pienelis su gyvatės nuodo peptidu, 150 ml

DIET ESTHETIC Kūno ir veido pienelis su gyvatės nuodo peptidu, 150 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.