DIET ESTHETIC BODY SOFT su raudonaisiais ikrais NAMI, 200 ml

DIET ESTHETIC BODY SOFT su raudonaisiais ikrais NAMI, 200 ml Išplėsti

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Esame oficialus prekinio ženklo DIETESTHETIC platintojas Lietuvoje. Prieš pirkdami šio prekinio ženklo kosmetikos priemones  kitur, įsitikinkite ar jie nėra klastotės. Kadangi pastaruoju metu Lietuvos rinkoje daugėja originalių prekių klastočių, siekiame jus apsaugoti nuo to. Patikimiausia prekes pirkti iš atstovo arba bent jau mūsų prekėmis prekiaujančiuose portaluose ar prekybos taškuose. Ten visuomet bus nurodytas pardavėjas UAB „BNO“.

PRISTATOME JUMS JAPONIŠKĄJĄ LINIJĄ, ITIN AUKŠTOS KLASĖS PURŠKIAMAS LOSJONAS KŪNUI SU RAUDONAISIAS IKRAIS, NORI DUMBLIAIS, CHRIZANTEMŲ EKSTRAKTU, RYŽIŲ EKSTRAKTU, WAKAME DUMBLIAIS, ALE VERA, ŽALIŲJŲ DUMBLIŲ EKSTRAKTU, JŪROS DUMBLIŲ EKSTRAKTU, RAUDONŲJŲ DUMBLIŲ EKSTRAKTU,  "NAMI".

Purškiamo losjono prabangi tekstūra ištirpsta ant odos ir įsigeria greitai nesuteikdama riebios odos pojūčio. Oda yra intensyviai pamaitinta, nuraminta ir subtiliai kvepianti.

Ypatingai gerai subalansuoti vertingi augaliniai ingredientai, gausybė jūros dumblių, specialiai atrinkti tam, kad užtikrintų didžiausią naudą odai. TAI LYG SPA PROCEDŪRA NAMUOSE.

RAUDONIEJI IKRAI pasižymi ypatingu kiekiu baltymų, omega rūgščių kompleksu, aminorūgštimis. Kažkada ikrus naudojo tik aukšto luomo atstovai. Dabar tuo pasidžiaugti gali dauguma. Baltymai ir omega riebalai randami ikruose, derinami su kitais komponentais, veikia kaip puiki veido valymo priemonė. Ramina saulės ultravioletinių spindulių pažeistą odą, mažina tamsias dėmes, minkština odą. Taip pat giliai drėkina veido odą, suteikia reikalingų skysčių išsausėjusiai odai. Suteikia odai tvirtumo ir elastingumo. Baltymai skatina audinių augimą: odos, plaukų, nagų, kaulų ir raumenų.

NORI, WAKAME IR KITI JŪROS  DUMBLIAI, tai jūros lobiai jūsų odai. Nei vienas žemėje augantis augalas neturi tiek mikroelementų, kiek jūros dumbliai: apie 40 organizmui būtinų mikroelementų – jodo, mangano, cinko, magnio, geležies, fosforo ir kt. Todėl jie plačiai naudojami kosmetikoje. Prisotinti A, C ir B grupės vitaminų ir įvairių mineralų, jie daro stebuklus su mūsų oda: visų pirma detoksikuoja, padeda pašalinti skysčių perteklių.

Rezultatas: jau po pirmo panaudojimo oda tampa gyvybingesnė ir lygesnė. Mažina „apelsino žievelės“ požymius, naikina riebalų sankaupas ir ištraukia skysčius.

Kiekis: 200 ml

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC BODY SOFT su raudonaisiais ikrais NAMI, 200 ml

DIET ESTHETIC BODY SOFT su raudonaisiais ikrais NAMI, 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.