DIET ESTHETIC Serumas su raudonaisiais ikrais HIKARI, 30 ml

-48%
DIET ESTHETIC Serumas su raudonaisiais ikrais HIKARI, 30 ml Išplėsti

12,90 €

25,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

PRISTATOME JUMS JAPONIŠKĄJĄ LINIJĄ, ITIN AUKŠTOS KLASĖS ILIUMINUOJANTIS SERUMAS VEIDUI SU RAUDONAISIAS IKRAIS, NORI DUMBLIAIS, CHRIZANTEMŲ EKSTRAKTU, RYŽIŲ EKSTRAKTU, WAKAME DUMBLIAIS.

BE PARABENŲ, NAFTOS PRODUKTŲ.

Japonijoje chrizantemos reiškia ilgaamžiškumą, laimę, kilnumą. Tai viena mėgstamiausių japonų gėlių. Japoniška chrizantema ir Saulė skamba vienodai – KIKU. Tikima, kad dėl šios gėlės ilgo žydėjimo , prausimasis nuo jų surinkta rasa ilgam išsaugo grožį, o chrizantemų gėrimas turi gydomųjų savybių.

VEIDO IR PAAKIŲ SERUMAS HIKARI:

Praturtintas unikaliais ingredientais galimai veikia visus matomus senėjimo požymius. Nuolat aktyvinamas ląstelių metabolizmas, ląstelės ir jų komponentai apsaugomi, taip sudaromos sąlygos kuo ilgiau išsaugoti jų natūralią struktūrą. Kremas gali padėti didinti ląstelių degonies suvartojimą, gali sulėtinti senėjimo procesą, apsaugoti ir atstatyti ląstelių DNR, transformuoti laisvuosius radikalus į vandenį ir deguonį, sustiprinti odos barjerinę ir apsauginę funkcijas, pagerinti odos drėkinimą, atstatyti stangrumą ir odos švytėjimą.

Lengva ir šilkinė tektūra švelniai padengia odą, galimai suteikia komforto ir geros savijautos pojūtį.
Vos per keletą dienų įvyksta neįtikėtinai pastebimas pagerėjimas. Giliai atgaivinta oda gali tapti stangresnė, švelnesnė, atrodyti žymiai jaunesnė. Pasižymintis stipresniu apsauginiu poveikiu kremas gali grąžinti veidui naujai atrastą grožį.

RAUDONIEJI IKRAI pasižymi ypatingu kiekiu baltymų, omega rūgščių kompleksu, aminorūgštimis. Kažkada ikrus naudojo tik aukšto luomo atstovai. Dabar tuo pasidžiaugti gali dauguma. Baltymai ir omega riebalai randami ikruose, derinami su kitais komponentais, veikia kaip puiki veido valymo priemonė. Gali padėti nuraminti saulės ultravioletinių spindulių pažeistą odą, mažinti tamsias dėmes, minkštinti odą. Taip pat giliai drėkina veido odą, gali suteikti reikalingų skysčių išsausėjusiai odai. Gali padėti suteikti odai tvirtumo ir elastingumo. Baltymai galimai skatina audinių augimą: odos, plaukų, nagų, kaulų ir raumenų.

NORI ir WAKAME DUMBLIAI, tai jūros lobiai Jūsų odai. Nei vienas žemėje augantis augalas neturi tiek mikroelementų, kiek jūros dumbliai: apie 40 organizmui būtinų mikroelementų – jodo, mangano, cinko, magnio, geležies, fosforo ir kt. Todėl jie plačiai naudojami kosmetikoje. Prisotinti A, C ir B grupės vitaminų ir įvairių mineralų, jie daro stebuklus su mūsų oda: pirmiausia stangrina, taip pat gali sumažinti riebalų išsiskyrimą per odos poras, gali padėti naikinti pigmentines dėmes, atkurti mineralų pusiausvyrą odos ląstelėse; gali atpalaiduoti ir suteikti komforto pojūtį; gali padėti sudaryti optimalias sąlygas kitiems kremo elementams prasiskverbti į odą.

Naudojimas: tepti masažiniais judesiais į veido odą ir paakius. Tinka bet kokiam odos tipui.

Kiekis: 30 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Serumas su raudonaisiais ikrais HIKARI, 30 ml

DIET ESTHETIC Serumas su raudonaisiais ikrais HIKARI, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.