H&B Aloe vera gelis su vit. E, 100 ml

-50%
H&B Aloe vera gelis su vit. E, 100 ml Išplėsti

3,50 €

7,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Išpardavimas

Gelis  H&B maitina, giliai drėkina, minkština, nuramina ir atgaivina odą, didina jos elastingumą, apsaugo odą nuo kenksmingo aplinkos poveikio, suteikia šaldomąjį efektą. Kremas sukurtas alavijų pagrindu ir praturtintas vitaminais A ir C, avokadų aliejumi ir Negyvosios jūros mineralais.

Šis išskirtinis, terapinį poveikį turintis  Aloe Vera gelis, praturtintas vitaminais, 27 Negyvosios jūros mineralais yra natūrali  valymo ir dezinfekavimo priemonė iš Aloe Vera augalo. Jis mažina niežėjimą, nudegimus bei paraudimus, vabzdžių įkandimus, įbrėžimus. Vėsinamasis ir drėkinamasis Aloe Vera gelis yra rekomenduojamas po veido ir kūno plaukų depiliacijos, mažina kojų nuovargį, patinimus, užkerta kelią kūdykių vystyklų bėrimui, nepakartojama priemonė po saulės vonių.
H&B Aloe Vera gelis rekomenduojamas turint psoriazę, kadangi ramina šios problemos sukeltus simptomus. Slopina ir ramina  spuoguotą odą, neišsausindamas jos. Tinka ir veido sričiai.

Kiekis: 100 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Aloe vera gelis su vit. E, 100 ml

H&B Aloe vera gelis su vit. E, 100 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.