ABANO TERME veido ir kūno purvas su hiperterminiu vandeniu Hyperthermal face mud, 1 vnt.

-50%
ABANO TERME veido ir kūno purvas su hiperterminiu vandeniu Hyperthermal face mud, 1 vnt. Išplėsti

2,00 €

4,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Hiperterminis vanduo yra unikalios sudėties produktas, turintis itin daug efektyvių medžiagų, kurios mineralizuoja, drėkina, maitina, ramina ir atnaujina odą.

Mes didžiuojamės galėdami pristatyti originalius bio-kosmetikos Abano Terme - nuolat atnaujinamos linijos pažangius produktus, kurie leis Jums mėgautis visais gamtos privalumais.

Terminio vandens struktūroje gausu natūralių mineralinių maistinių medžiagų ir puikiai subalansuotų biogeninių ir biologiškai suderinamų medžiagų, kurios apsaugo, remineralizuoja, ramina ir atkuria natūralią odos apsaugą. Dėl šių savybių „Abano Terme“ hiperterminis vanduo yra autentiškas ir unikalus.

Mineralinio molio ir hiperterminio vandens turintis purvas veikia kaip regeneruojanti, stimuliuojanti, jauninanti, valanti ir mineralizuojanti kaukė. Tinka veidui, kaklui ir dekoltė, nes purvo sudėtyje yra daug medžiagų iš augalų, mineralinių jonų ir mikroelementų, kurie regeneruoja odą ir ją atkuria iš vidaus.

Tinka visiems odos tipams.

Sudėtyje:

TERMINIS vanduo – maksimaliausias odos aprūpinimas būtiniausiai mineralais, itin stiprus odos atstatymas, drėkinimas. Itin didelė koncentracija boro ir jodo.

Baltasis molis ( Kaolinas) švelniai sutraukia poras. Kaip ir kiekvienas kosmetinis molis gerina odos kraujo apytaką. Gali būti naudojamas ir esant išsiplėtusiems kapiliarams. Kosmetinė veido kaukė su baltuoju moliu valo odą, aprūpina odos ląsteles deguonimi, suteikia elastingumo. Baltąjį molį galima naudoti kaip švelnų odos šveitiklį, kuris išlygina smulkias raukšleles, tonizuoja, švelniai balina ir atgaivina veido odą. Plaukų kaukė maitina galvos odą, stimuliuoja plaukų augimą, galima naudoti esant pleiskanoms. Šilti molio kompresai pašalina nuovargį.

Bentonito molis - dar žinomas kaip Montmorilonito molis- natūralus, išvalytas, vulkaninės kilmės. Molio kaukės valo odos nešvarumus, ištraukia  kenksmingas medžiagas bei riebalų perteklių, pašalina negyvas odos ląsteles. Taip pat aktyvina kraujotaką, todėl oda tampa lygesnė bei stangresnė. Rekomenduojama esant spuogams, votims, inkštirams, pūslėms, vabzdžių įkandimams, taip pat veido, kaklo, krūtinės, sėdmenų odai stangrinti.

Sudėtyje nėra – parabenų, silikonų, PEG, PPG, SLS, SLES, parafino ar mineralinio aliejaus. Dermatologiškai testuotas, atlikti nikelio tyrimai!

Naudojimas: atidarius pakuotę purvą supilti į indelį (nemetalinį). Užtepkite purvą tolygiai veido ant odos, palaukite 3-5 minutes ir užsidenkite drėgna skepetėle, arba periodiškai sudrėkinkite terminiu vandeniu, kuris apsaugos nuo išdžiūvimo. Neleiskite purvui išdžiūti ant veido. Palikite 30 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu. Geriausiam efektui pasiekti naudokite bio – serumą ir bio kremą.

Taip pat galite panaudoti purvą kūnui – ištepkite tolygiai visą kūną, palikite 3-5 minutėms, tuomet apvyniokite kūną plėvele ir palikite 30 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu.

Purvas gali būti šildomas arba naudojamas kambario temperatūros.

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ABANO TERME veido ir kūno purvas su hiperterminiu vandeniu Hyperthermal face mud, 1 vnt.

ABANO TERME veido ir kūno purvas su hiperterminiu vandeniu Hyperthermal face mud, 1 vnt.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.