ABANO TERME bio serumas paakiams su hiperterminiu vandeniu perfect eyes extreme lift, 50 ml

ABANO TERME bio serumas paakiams su hiperterminiu vandeniu perfect eyes extreme lift, 50 ml Išplėsti

55,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Hiperterminis vanduo yra unikalios sudėties produktas, turintis itin daug efektyvių medžiagų, kurios mineralizuoja, drėkina, maitina, ramina ir atnaujina odą.

Mes didžiuojamės galėdami pristatyti originalius bio - kosmetikos Abano Terme - nuolat atnaujinamos linijos pažangius produktus, kurie leis Jums mėgautis visais gamtos privalumais.

Tinka visiems odos tipams, ypač brandžiai odai, kuriai reikia ypatingos priežiūros. Taip pat rekomenduojama vartoti serumą ir jauname amžiuje, kad būtų išvengta senėjimo požymių paakių srityje.

Turtingos sudėties akių serumo sudėtis drėkina, tonizuoja, regeneruoja, apsaugo gležną paakių odą. Padeda išvengti raukšlių atsiradimo aplink akis ir mažina paakių paburkimą, nuovargio bei streso požymius. Atrodysite graži ir pailsėjusi!

Sudėtyje:

Hesperidinas gerina odos tonusą, mažina patinimą ir tamsius ratilus aplink akis.

Acetil dipeptidas –1, tai peptidas sudarytas iš tirozino ir arginino. Jo dėka atsipalaiduoja veido raumuo, išsilygina mimikos raukšlės, todėl tai puiki prevencija prieš naujų raukšlių atsiradimą.

Acetil-heksapeptidas-8 mažina esamas raukšles, skatina kolageno ir elastino gamybą, imituoja botokso efektą.

Dipeptidas-2 pagerina limfos cirkuliaciją, mažina paburkimą.

TERMINIS vanduo – maksimaliausias odos aprūpinimas būtiniausiai mineralais, itin stiprus odos atstatymas, drėkinimas. Itin didelė koncentracija boro ir jodo. NE ŠIAIP SAU DAUGUMA ŽMONIŲ LEPINASI PRABANGIUOSE TERMINIO VANDENS SPA CENTRUOSE

Nannochloropsis oculata grynas jūros dumblių ekstraktas kartu su polisacharidais užtikrina odos patempimą, sustiprina antioksidacinį poveikį ir skatina 1 tipo kolageno gamybą.

Kakavos sviestas turi daug riebalų rūgščių (oleino ir linolo rūgšties. Minkština, maitina, švelnina ir apsaugo odą

NMF (natūralus drėkinamasis faktorius) natūralus drėkinamasis faktorius, kuriame yra įvairių vandenyje tirpių ir stipriai higroskopinių medžiagų. Idealiai tinka išlaikyti arba atstatyti odos hidrolipidinę plėvelę.

Cikloheptapentilozė reguliuoja odos PH.

Sudėtyje nėra – parabenų, silikonų, PEG, PPG, SLS, SLES, parafino ar mineralinio aliejaus. Dermatologiškai testuotas, atlikti nikelio tyrimai!

Naudojimas: kasdien ryte ir vakare švelniai įmasažuokite į švarią paakių odą, kol pilnai susigers. Vengti patekimo į akis! Tinka visiems odos tipams. Rekomenduojama naudoti kasdien.

Kiekis: 50 ml

*With Hyperthermal Water

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ABANO TERME bio serumas paakiams su hiperterminiu vandeniu perfect eyes extreme lift, 50 ml

ABANO TERME bio serumas paakiams su hiperterminiu vandeniu perfect eyes extreme lift, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.