ABANO TERME giliai drėkinantis bio - kremas su hiperterminiu vandeniu deep hydration, 50 ml

ABANO TERME giliai drėkinantis bio -  kremas su hiperterminiu vandeniu deep hydration, 50 ml Išplėsti

49,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Hiperterminis vanduo yra unikalios sudėties produktas, turintis itin daug efektyvių medžiagų, kurios mineralizuoja, drėkina, maitina, ramina ir atnaujina odą.

Mes didžiuojamės galėdami pristatyti originalius bio - kosmetikos Abano Terme - nuolat atnaujinamos linijos pažangius produktus, kurie leis Jums mėgautis visais gamtos privalumais.

Terminio vandens struktūroje gausu natūralių mineralinių maistinių medžiagų ir puikiai subalansuotų biogeninių ir biologiškai suderinamų medžiagų, kurios apsaugo, remineralizuoja, ramina ir gali padėti atkurti natūralią odos apsaugą. Dėl šių savybių „Abano Terme“ hiperterminis vanduo yra autentiškas ir unikalus.

Dėl savo aktyvių terminių ir natūralių ingredientų kremas gali padėti užtikrinti gilų ir ilgalaikį drėkinamąjį poveikį, apsaugoti ir atgaivinti, gerinti odos būklę ir minkštinti odą. Gali padėti apsaugoti odą nuo neigiamų išorinių veiksmų ir priešlaikinio senėjimo.

Tinka bet kokios amžiaus sausai, pavargusiai odai.

Sudėtyje:

Argano aliejus gali padėti išsaugoti odos jaunystę: stangrinti ir skaistinti odą, pamaitinti odą polinesočiosiomis riebiosiomis rūgštimis, antioksidantais ir vitaminais, kurie stabdo priešlaikinį senėjimą.

Sklerogliukanas veikia kaip alavijas, drėkina ir gali skatinti odos regeneraciją.

Saldžiosios ceratonijos derva sudaryta iš polisacharidų puikiai drėkina odą ir gali suteikti jai elastingumą. Šie natūralūs polisacharidai sugeba absorbuoti didelį kiekį vandens, tad užtepus ant odos jie sukuria nematomą plėvelę, kuri drėkina raginį odos sluoksnį, gali apsaugoti nuo žalingo aplinkos poveikio

Hialurono rūgštis yra biotechnologijų pagalba išgautas šių laikų grožio eliksyras. Kempinėlės principu veikiantis hialuronas geba pritraukti iki tūkstančio kartų daugiau drėgmės nei sveria pats ir pasižymi ypatingai stipriomis drėkinančiomis savybėmis.

Dėl gilaus drėkinimo hialurono rūgštimi oda gali tapti lygesnė, minkštesnė, įgauti "apimties", raukšlės gali tapti mažiau matomos.

Tripeptidas 5 – pasižymi liftingo efektu. Sukurtas tam, kad užkirstų kelią priešlaikiniam odos senėjimui. Gali padėti apsaugoti nuo ankstyvųjų raukšlių susidarymo.

TERMINIS vanduo – maksimaliausias odos aprūpinimas būtiniausiai mineralais, odos atstatymas, drėkinimas. Itin didelė koncentracija boro ir jodo. NE ŠIAIP SAU DAUGUMA ŽMONIŲ LEPINASI PRABANGIUOSE TERMINIO VANDENS SPA CENTRUOSE.

Pieno rūgštis - efektyviai gali padėti mažinti raukšles bei atkurti veido odos stangrumą, elastingumą. Gali skatinti sparčią odos regeneraciją, efektyvią kolageno ir elastino sintezę, stiprinti odos imunitetą, skaistinti odą. Ši organinės kilmės rūgštis taip pat skaistina odą, intensyviai ją drėkina bei gali padėti įsisavinti kremuose, losjonuose, serumuose esančias veikliąsias medžiagas.

Alyvuogių aliejus pasižymi drėkinamosiomis, apsauginėmis savybėmis, veikia kaip puikus antioksidantas. Aliejuje gausu Omega 6 riebiųjų rūgščių ir Omega 9 nesočiųjų riebiųjų rūgščių. Alyvuogių aliejaus struktūra labai panaši į lipidų, esančių žmogaus odos riebaliniame sluoksnyje, tad jis neleidžia išsausėti odai ir minkština bei maitina ją.

Sudėtyje nėra – parabenų, silikonų, PEG, PPG, SLS, SLES, parafino ar mineralinio aliejaus. Dermatologiškai testuotas, atlikti nikelio tyrimai!

Naudojimas: kasdien ryte ir vakare švelniai įmasažuokite į švarią veido ir kaklo odą, kol pilnai susigers. Idealiai tinka kaip makiažo pagrindas. Geriausiam efektui pasiekti naudokite su bio - serumu.

Kiekis: 50 ml

*With Hyperthermal Water

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ABANO TERME giliai drėkinantis bio -  kremas su hiperterminiu vandeniu deep hydration, 50 ml

ABANO TERME giliai drėkinantis bio - kremas su hiperterminiu vandeniu deep hydration, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.