MEDI - PEEL GLOW 9 24K GOLD MASK

-46%
MEDI - PEEL GLOW 9 24K GOLD MASK Išplėsti

21,00 €

39,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Glow 24K Gold Mask Pack kaukė skirta kruopščiam odos nuvalymui ir paruošimui kremo, serumo ir pan. įsisavinimui.

Kodėl rinktis būtent su 24 K auksu? Tai komponentas, turintis jonų, kurie aktyviai skatina odos medžiagų apykaitą ir regeneraciją, o tai gali padėti pagerinti tonusą, atstatyti elastingumą ir stangrumą, sustiprinti natūralų odos apsauginį barjerą ir suteikti jai švarią, glotnią ir atjaunintą išvaizdą.

4 tipų hialurono rūgšties kompleksas efektyviai atstato vandens balansą ir suteikia ilgalaikį drėkinamąjį poveikį visiems epidermio sluoksniams.

Produkto sudėtyje apstu veikliųjų medžiagų: kaolinas, hidrolizuotas kolagenas, hamamelio lapų ekstraktas, alyvuogių lapų ekstraktas, ispaninio saldymedžio šaknų ekstraktas, kiaulpienių lapų ekstraktas, kiparisų lapų ekstraktas, persimonų lapų ekstraktas, raudonėlių lapų ekstraktas, vynuogių žievės ekstraktas, baltojo gluosnio žievės ekstraktas, dygminų aliejus, kavos ekstraktas, žaliosios arbatos ekstraktas, kaštonų ekstraktas, portulakos ekstraktas, daugybė peptidų.

Naudojimas: tolygiai užtepkite kaukę ant veido. Po 15-20 min. nutraukite plėvelę nuo veido. Rekomenduojama 2-3 k. savaitėje.

Kiekis: 100 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

MEDI - PEEL GLOW 9 24K GOLD MASK

MEDI - PEEL GLOW 9 24K GOLD MASK

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.