ESI BIOCOLLAGENIX Hydrogelinės kaukės veidui, 2 vnt

-48%
ESI BIOCOLLAGENIX Hydrogelinės kaukės veidui, 2 vnt Išplėsti

9,90 €

19,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Greita ir efektyvi pagalba pavargusiai odai čia ir dabar. Hidrogelinės lakštinės kaukės su  jūriniu (I ir III tipo) kolagenu, hialurono rūgštimi, resveratroliu, alantoinu.

Unikalios hidrogelio savybės:

– apsaugo esenciją nuo išgaravimo – medžiagos patenka tiesiogiai į odą,
– priglunda prie odos,
– plonėja džiūdamas.

Jūrinis kolagenas – tai „žuvinis“ kolagenas (gaunamas iš brangių jūrinių žuvų odos, dažniausiai plačiakakčio), savo sudėtimi panašus į tą, kurį gamina žmogaus organizmas, jis pasižymi geru įsisavinimu. Prie jo nepriprantama, jis skatina natūralias odos funkcijas.

Hialurono rūgštis - tarp visų savo savybių, hialurono rūgštis turi ypatybę išlaikyti didelį kiekį vandens. Savyje ji gali talpinti net tūkstantį kartų didesnę vandens masę negu jos pačios masė. Hialurono rūgštis tampa svarbiausia medžiaga, kuri užtikrina odos ir kitų audinių drėgmę. Pakankama drėgmė suteikia gyvybingumą, elastingumą ir jaunatviškumą.

Resveratrolis - yra natūralus fenolis randamas kelių rūšių augaluose, o būtent šioje antioksidantų formulėje naudojamas 100% natūralus resveratrolis išgautas iš japoninio pelėvirkščio. Resveratrolis pati stipriausia medžiaga, kuri apsaugo odą nuo oksidacinės pažaidos. 

Naudojimas: užsidėti kaukę ant švarios odos, palaikyti 15-20 min. Rekomenduojama 1-2 kartus per savaitę.

Kiekis: 2 vnt dėžutėje

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ESI BIOCOLLAGENIX Hydrogelinės kaukės veidui, 2 vnt

ESI BIOCOLLAGENIX Hydrogelinės kaukės veidui, 2 vnt

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.