HAPPY stiprus paakių serumas nuo patamsėjimų ir paburkimo, 10 ml

-55%
HAPPY stiprus paakių serumas nuo patamsėjimų ir paburkimo, 10 ml Išplėsti

8,99 €

20,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Išpardavimas

Geriausias iki 2024.12.30

HAPPY+ paakių esencija skirta pašalinti tamsius ratilus, išlyginti smulkias raukšleles, atsikratyti paburkimo ar maišelių po akimis.

Sudėtyje yra daug veiksmingų ingredientų, leidžiančių atsikratyti įvairių odos problemų akių kontūro srityje.

Kolagenas sudaro 75% žmogaus kūno odos audinio. Tai yra pagrindinis ingredientas, kuris atsakingas už tai, kad oda būtų įtempta, minkšta ir elastinga. HAPPY+ paakių esencija sukurta taip, kad veiktų kaip kolageno papildas, apsaugantis nuo odos suglebimo, padedantis išlyginanti raukšles aplink akis, bei gyvybingumą ir elastingumą. Hialurono rūgštis leidžia vandeniui patekti į tarpląstelinę erdvę ir integruotis su baltymais, kad padidėtų odos medžiagų apykaita. Įrodyta, kad kofermentas Q10 gali padėti užkirsti kelią odos senėjimui, taip pat sumažinti arba užkirsti kelią akių raukšlėms

HAPPY+ paakių esencijoje esantis ingredientas Levotatotorium VC atsakingas už pigmentinių dėmių atsiradimo mažinimą.

Sosūrijos ekstraktas yra retas, vertingas vaistinis augalas, pasižymintis ypatingu biologiniu  aktyvumu. Šis ekstraktas puikiai gali padėti  pašalinti raukšles ir stangrinti odą aplink akis.

Vitaminas A gali padėti stimuliuoti epidermio ir dermos sluoksnių apykaitą odoje aplink akis ir skaidyti keratinocitus. Taigi šis ingredientas skatina epidermio regeneraciją ir sustiprina raukšlių šalinimo efektą.

Kiekis: 10 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

HAPPY stiprus paakių serumas nuo patamsėjimų ir paburkimo, 10 ml

HAPPY stiprus paakių serumas nuo patamsėjimų ir paburkimo, 10 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.