DIET ESTHETIC Kremas su perlais ir SPF15, 50 ml

DIET ESTHETIC Kremas su perlais ir SPF15, 50 ml Išplėsti

17,50 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Esame oficialus prekinio ženklo DIETESTHETIC platintojas Lietuvoje. Prieš pirkdami šio prekinio ženklo kosmetikos priemones  kitur, įsitikinkite ar jie nėra klastotės. Kadangi pastaruoju metu Lietuvos rinkoje daugėja originalių prekių klastočių, siekiame jus apsaugoti nuo to. Patikimiausia prekes pirkti iš atstovo arba bent jau mūsų prekėmis prekiaujančiuose portaluose ar prekybos taškuose. Ten visuomet bus nurodytas pardavėjas UAB „BNO“.

PRIEŠRAUKŠLINIS KREMAS SU MIKRONIZUOTAIS PERLAIS IR SPF 15, 50 ml

Atstatomasis intensyvaus poveikio kremas su perlų ekstraktu yra prabangus ir rafinuotas kremas su glotnia, šilkine tekstūra, kuris sukuria neįtikėtiną pojūtį odai.

Perlų milteliai susideda iš daugiau kaip 18 amino rūgščių ir daugiau kaip 12 bioaktyviųjų mineralinių medžiagų, kurios skatina odos regeneraciją ir apsaugo nuo laisvųjų radikalų. Tai sustiprina odos švytėjimą, bei elastingumą bei šalina nešvarumus. Tuo tarpu kiti aktyvūs komponentai didina odos drėgmės lygį ir elastingumą, suteikia aksominį jausmą.

Intensyvios priežiūros kremas skirtas visiems odos tipams.

Jaunai odai, padeda palaikyti struktūrą ir švytėjimą.

Brandžiai odai jis skatina ląstelių regeneraciją.

Perlų ekstraktas turi priešpigmentinių savybių.

Be mineralinės alyvos, parabenų, alergenų.

Veikliosios medžiagos: ALOE VERA gelis, erškėtuogių aliejus, skvalenas, paprastosios rasakilos ekstraktas, ženšenio ekstraktas

Naudojimas: tinkamas nuo 35 m., gaivi, aksominė tekstūra suteiks odai komforto, jei kremą tepsite ant švarios odos ryte ir vakare.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Kremas su perlais ir SPF15, 50 ml

DIET ESTHETIC Kremas su perlais ir SPF15, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.