INNOVATIVE Purškiamas kondicionierius, 200 ml

INNOVATIVE Purškiamas kondicionierius, 200 ml Išplėsti

16,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

INOVATYVUS PRODUKTAS – koncentruotas purškiamas aerozolinis nenuskalaujamas kondicionierius. 
Tai purškiamas, veikiantis Jūsų plaukus balzamas. Gali suteikti plaukams elastingumo ir lankstumo, gali palengvinti iššukavimą ir atnaujinti žvilgesį. Lengvos struktūros, neriebina ir neapsunkina plaukų, todėl idealiai tinka ir ploniems bei išsekusiems plaukams.
Purškiamas kondicionierius formuoja, gali padėti atkurti plaukus, naikinti statinį plaukų elektrinimąsi, atkurti sveiką plaukų struktūrą. Praturtintas maitinamaisiais elementais, vitaminais bei kitais ingridientais. Kondicionierius lengvai susigeriantis, jis pasižymi švelniu ir maloniu aromatu. 

Naudojimo būdas: išplaukite plaukus šampūnu, išskalaukite ir nusausinkite rankšluosčiu, purkškite ant plaukų. Nenuplaukite ir formuokite norimą šukuoseną. Tik išoriniam naudojimui. Laikyti atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio ar ugnies šaltinių, nuo rūkymo vietų.

Kiekis: 200 ml
Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

INNOVATIVE Purškiamas kondicionierius, 200 ml

INNOVATIVE Purškiamas kondicionierius, 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.