POSTQUAM ORQUID Akių kontūro gelis, 30 ml

-67%
POSTQUAM ORQUID Akių kontūro gelis, 30 ml Išplėsti

15,00 €

45,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Senėjimo priežastis visada ta pati: laikui bėgant, odos ląstelės praranda gebėjimą dalytis, oda praranda elastingumą ir pasirodo pirmieji senėjimo požymiai. Tačiau naudojant atitinkamus kremus galime užbėgti laikui už akių.

Jūsų akys atrodo pavargusios ir prarado švytėjimą? Akys mums tarnauja ne tik matymui, bet ir būti matomu! Mes jomis flirtuojame ir žvilgsniu užmezgame kontaktą su kitais žmonėmis. tai yra svarbu ypatingai prižiūrėti jautrią odą apie akis.

ORQUID AKIŲ KONTŪRO GELIS - gaivios šilkinės tekstūros gelis ne tik ilgam gali padėti sudrėkinti odą aplink akis, bet ir gali padėti naikinti nuovargio žymes, paburkimą, tamsius ratilus, koreguoti raukšleles, neleisti joms atsirasti. Šis drėkinamasis kremas su orchidėjų koncentratu, elastinu, aminorūgštimis, hialurono rūgštimi, tetrapeptidais  galimai teikia komforto, gali padėti nuraminti, apsaugoti odą nuo neigiamo UV spindulių poveikio.

Naudojimas: tepkite aplink akis lengvai tapšnojant. Tada užtepkite veido priežiūros kremo.

Kilmės šalis: Ispanija

Kiekis: 30 ml

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM ORQUID Akių kontūro gelis, 30 ml

POSTQUAM ORQUID Akių kontūro gelis, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.