ESI Traumgelis NO-DOL, 50 ml

-40%
ESI Traumgelis NO-DOL 50 ml Išplėsti

9,00 €

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Lamdyta pakuotė

TRAUMGELIS - TEPALAS NUO SUMUŠIMŲ, MĖLYNIŲ, HEMATOMŲ

AESCINAS - išgaunamas iš paprastojo kaštono vaisių. PLAČIAU SKAITYTI VIEŠOJE ERDVĖJE.

ARNIKA - plačiau skaityti viešoje erdvėje.

VELNIO LETENĖLĖS - tai augalas iš Pietų Afrikos. Šis populiarus augalas buvo naudojamas Afrikoje ir  Europoje ilgiau nei 350 metų. Dėl kasdienio judėjimo stokos ir nesubalansuoto fizinio krūvio dauguma žmonių skundžiasi raumenų tempimu ir sąnariais.

Balzamas su glicerinu atgaivina, atpalaiduoja ir suteikia malonų pojūtį odai ir raumenų sistemai. Balzamas turi šildomąjį poveikį.

Naudojimas: naudoti pagal poreikį 1-3 kartus dienoje.

Kilmės šalis: Italija

Kiekis: 50 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

ESI Traumgelis NO-DOL, 50 ml

ESI Traumgelis NO-DOL, 50 ml

Informacija pateikiama pažintianiais tikslais, jokiu būdu neturi būti skatinanti pirkti šį produktą.

AESCINAS- išgaunamas iš paprastojo kaštono vaisių. Jis padeda mažinti tinimą, uždegimą, didina venų tonusą. Medicinoje vertinamas dėl uždegimą ir patinimus slopinančių savybių. Tai patvirtinta daugeliu tyrimų, tarp jų – italų mokslininko Cesare Sirtori su kolegomis 2001 m. Milano universitete atliktu tyrimu „Aescinas: farmakologija, farmakokinetika ir taikymas terapijoje“.

Įrodyta, kad kaštonų ekstrakte yra natūralių medžiagų, kurios didina venų tonusą, mažina kraujagyslių pralaidumą ir venų uždegimą. Tai stabdo venų plėtimąsi ir skysčių patekimą į aplinkinius audinius. Be to, kaštonų ekstrakte esančios veikliosios medžiagos skatina skysčių pašalinimą, mažina dėl pablogėjusios veninės kraujotakos atsiradusius kojų skausmus ir raumenų spazmus, sunkumo ir tempimo pojūtį, odos niežėjimą.

ARNIKA garsėja savo antibiotinėmis, skausmą mažinančiomis ir uždegimą slopinančiomis savybėmis. Nuo seno arnikos kompresais buvo slopinami sumušimai, patempimai ir kiti audinių trauminiai pakenkimai.

VELNIO LETENĖLĖS - tai augalas iš Pietų Afrikos. Šis populiarus augalas buvo naudojamas Afrikoje ir  Europoje ilgiau nei 350 metų, kad padėtų išlaikyti lanksčius sąnarius. Dėl kasdienio judėjimo stokos ir nesubalansuoto fizinio krūvio dauguma žmonių skundžiasi raumenų tempimu ir sąnariais. Balzamas su glicerinu atgaivina, atpalaiduoja ir suteikia malonų pojūtį odai ir raumenų sistemai. Balzamas turi šildomąjį poveikį, reguliuoja lipidų pusiausvyrą ir drėkina odą.

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.