DOCTORS FORMULA LIFTINGUOJANTIS SERUMAS SU PROBIOTIKAIS, 30 ml

-51%
DOCTORS FORMULA LIFTINGUOJANTIS SERUMAS SU PROBIOTIKAIS, 30 ml Išplėsti

19,00 €

39,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Sensacinga formulė kosmetikos srityje – maksimalus PROBIOTIKŲ RELIPIDIUM kompleksas + aloe vera + hamamelio ekstraktas galinga formulė odos atstatymo srityje.

Balansuojamasis serumas su probiotikais ir  alijošiumi probleminei ir užterštai veido odai prižiūrėti. Produktas suteikia matinį efektą, mažina ir sutraukia poras, tačiau nesausina. Greitai atstato mišrios ir riebios odos balansą, mažina paraudimus ir dėmeles, šviesina.

Probiotikų kompleksas yra pagamintas iš α-gliuko-oligosacharidų,  fermentacijos būdu išgautų iš augalų substratų, kurie pagaminti iš 100 % natūralių augalų sulčių, β-frukto-oligosacharidų, gautų šaltuoju būdu spaudžiant valgomojo verpstino (Smallanthus sonchifolius) šakniagumbius bei Lactobacillus probiotinių bakterijų, kurios inaktyvuojamos tinklizuojant ir džiovinamos šaltyje. Šis serumas yra naudojamas odos ekofloros reguliavimui bei biologinei apsaugai stiprinti, taip pat odos skaistumui ir švytėjimui pagerinti.

Aloe vera atveria odos poras ir šalina toksinus. Dėl šiame ekstrakte esančio lignino jis giliai drėkina odą ir daro teigiamą poveikį giliesiems odos sluoksniams, prasiskverbdamas į odą 4 kartus giliau ir 3–4 kartus greičiau už vandenį.

Hamamelio ekstraktas vienas iš natūralių raminančių ingredientų.

Naudojimas: tepti serumą ant švarios veido odos nakčiai.

Kiekis: 30 ml

Kilmės šalis: UK

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DOCTORS FORMULA LIFTINGUOJANTIS SERUMAS SU PROBIOTIKAIS, 30 ml

DOCTORS FORMULA LIFTINGUOJANTIS SERUMAS SU PROBIOTIKAIS, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.