DIET ESTHETIC KERAMIDŲ SERUMAS, 30 ml

-48%
DIET ESTHETIC KERAMIDŲ SERUMAS, 30 ml Išplėsti

14,00 €

27,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Intensyvus kremas nuo odos senėjimo su KERAMIDAIS.

Atlikta daugybė mokslinių tyrimų, siekiant nustatyti keramidų funkcijas. Senstant oda praranda gebėjimą išlaikyti drėgmę dėl sumažėjusių keramidų atsargų epidermyje. Be to, sumenksta kolageno sintezė, oda praranda apimtį ir elastingumą, pradeda ryškėti raukšlės.

„Moksliškai įrodyta, kad biologiniam odos senėjimui įtakos turi sumažėjęs kolageno, keramidų, kiekis odoje. Organizmo gebėjimas pačiam pasigaminti kolageno pradeda mažėti jau nuo 25 metų, o keramidų – net nuo 20-ies. Tiek kolageno, tiek odos barjerines funkcijas užtikrinančių keramidų odoje kasmet sumažėja iki 1 proc. Bėgant laikui odoje stipriai mažėja ir natūralios hialurono rūgšties.“

Serumas su KERAMIDAIS, NIACIAMIDU ir HIALURONO RŪGŠTIMI skirtas odos stangrinimui. Keramidai  veikia kaip „cementas“, surišantis ląsteles, todėl oda tampa tvirtesnė, stangresnė, elastingesnė. Jie padeda užpildyti raukšles, stiprina odos barjerą.

Niacinamidas – vit. B3 (4%) padeda giliai drėkinti odą ir yra skirtas nualintai, pavargusiai veido, paakių bei dekoltė odai.

Taukmedžio sviestas yra vertingų omega 3, 6 šaltinis ir suteikia emoliento tekstūrą. Maitinamasis poveikis minkština odą, suteikia aksominį švelnumą.

Hialurono rūgštis stiprus drėkiklis.

Naudojimas: serumą tepti rytais ir vakarais ant švarios veido odos. Po jo rekomenduojamas tos pačios linijos kremas.

Kiekis: 30 ml

Kilmės šalis: Ispanija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC KERAMIDŲ SERUMAS, 30 ml

DIET ESTHETIC KERAMIDŲ SERUMAS, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.