YOSKINE GEISHA GOLD SECRET Veido serumas, 30 ml

-38%
YOSKINE GEISHA GOLD SECRET Veido serumas, 30 ml Išplėsti

18,00 €

29,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Unikalios sudėties priešraukšlinis veido serumas dienai ir nakčiai praturtintas sojų pupelių lipidais ir ryžių pudra gali padėti atnaujinti ir atjauninti Jūsų odą.  Veido serumas intensyviai lygina raukšles, stangrina ir lygina odą. Naudojant po veido kremą, serumas efektyviau kovoja su raukšlėmis.

Sudėtyje esantis:

  •          NEW SKIN LIFTING EFFECT tai kompleksas kuris stangrina ir užpildo odos raukšleles iš vidaus. Oda gali atrodyti stangresnė, lygesnė, raukšlės tampa mažiau pastebimos. Efektas matomas skruostų, smakro ir kaktos srityse;
  •          'WAKE-UP' SILK TREE tai šilkmedžio ekstrakto ir ryžių miltelių derinys kuris lygina veido odą, gali padėti panaikinti nuovargio požymius ir suteikti jai taip trokštamo skaistumo! Kas rytą galite atrodyti žvali ir pailsėjusi;
  •          SOYA FILL-BOOSTER kompleksas praturtintas sojų pupelių aliejumi gali padėti regeneruoti, lyginti odą kovoti su raukšlėmis, gali pagerinti ląstelių atsinaujinimą, padėti geriau pasisavinti maitinamąsias medžiagas, akivaizdžiai pagerinti odos būklę.

Naudojimas: serumą galite naudoti ryte ir vakare, vieną arba pasitepusios kremu. Masažiniais judesiais paskirstykite serumą po veido odą ir paakius.

Kiekis: 30 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

YOSKINE GEISHA GOLD SECRET Veido serumas, 30 ml

YOSKINE GEISHA GOLD SECRET Veido serumas, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.