SEA OF SPA Maitinantis naktinis veido kremas GOLD BENEFITS, 50 ml

SEA OF SPA Maitinantis naktinis veido kremas GOLD BENEFITS, 50 ml Išplėsti

59,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Senėjimo priežastis visada ta pati: laikui bėgant, odos ląstelės praranda gebėjimą dalytis, oda praranda elastingumą ir pasirodo pirmieji senėjimo požymiai. Tačiau naudojant atitinkamus kremus galime užbėgti laikui už akių.

INOVATYVUS, pagamintas remiantis NAUJAUSIOMIS TECHNOLOGIJOMIS maitinantis naktinis veido kremas praturtintas su UNIKALIU kompleksu -  Negyvosios jūros mineralais, OMEGA 3, 6, 9 riebiosiomis rūgštimis, Dunaliella jūros dumblių ekstraktu ir auksu  - TAI BŪTENT TAS KREMAS, KURIO TROKŠTA VISOS (VISI), KAD ODA ATRODYTŲ LYG NUO ŽURNALO VIRŠELIO.

Kremas maitina odą, suteikia jai maksimalų stangrumą ir glotnumą, skaistina veido spalvą, gerina jos elastingumą ir tekstūrą, gali padėti sumažinti esamas raukšleles ir neleisti susidaryti naujoms. Vos užtepus šią išskirtinę, auksu praturtintą priemonę, veidą akimirksniu užlieja auksinis švytėjimas! Naktinis kremas puoselėja odą nakties miego metu, todėl ryte veido oda atrodo skaisti ir pailsėjusi ir spindinti!

Atskleiskite vidinį odos švytėjimą ir paverskite trūkumus tobulumu!

Sudėtyje esantys:

·       NEGYVOSIOS JŪROS MINERALAI - magnis, kalcis, bromidas, cinkas, geležis, siera ir stroncis yra tik dalis iš ilgo sąrašo mineralų, kurie randami  Negyvojoje  jūroje. Mineralai buvo žinomi dėl savo vertingų savybių jau tūkstančius metų ir moksliniais tyrimais buvo įrodytas jų veiksmingumas odos senėjimo procesams, kad mažina raukšles ir padidinti odos drėgmę.

·       OMEGA 3, 6, 9 RIEBIOSIOS RŪGŠTYS gerina ląstelių atsinaujinimą, padeda geriau pasisavinti maitinamąsias medžiagas, akivaizdžiai pagerina odos būklę.

·       DUNALIELLA JŪROS DUMBLIŲ EKSTRAKTAS turintis daug karotenoidų puoselėja odą, ramina, stangrina, lėtina odos senėjimo procesus, jaunina ir apsaugo nuo raukšlių susidarymo.

·       AUKSAS  stangrina ir glotnina odą, lėtina kolageno ir elastino irimą, saugo odą nuo suglebimo. suteikia patempimo efektą, lygina raukšles, šviesina ir skaistina odą, naikina laisvuosius radikalus, suteikia švytėjimo. ir saugo odą nuo ankstyvojo senėjimo.

Unikalus kompleksas suteiks Jūsų odai geriausią sprendimą kovojant su senėjimo požymiais. 

Naudojimas: tepti ant švarios ir sausos odos vakare. Geriausiam efektui pasiekti rekomenduojama naudoti su SEA OF SPA GOLD BENEFITS  serumu.

SKIRTAS VISIEMS ODOS TIPAMS.

NĖRA PARABENŲ.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

SEA OF SPA Maitinantis naktinis veido kremas GOLD BENEFITS, 50 ml

SEA OF SPA Maitinantis naktinis veido kremas GOLD BENEFITS, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.