WT METHODE LYSANDER REALPLEX Nr.1, atstatomosios ampulės, 12x10 ml

WT METHODE LYSANDER REALPLEX Nr.1, atstatomosios ampulės, 12x10 ml Išplėsti

55,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

LYSANDER REALPLEX ITIN STIPRUS ATSTATOMASIS KOMPLEKSAS PLAUKAMS - profesionalų išbandytas ir patikrintas daugelio pasaulio šalių

Salon Professional "Lysander Realplex" yra viena iš naujausių unisex plaukų atstatymo technologijų. Ši priemonė yra išbandyta beveik ant visų tipo plaukų ir ji tiko kiekvienam. Azijiečių, Afrikiečių, Amerikiečių ir ant chemiškai nepažeistų plaukų.

Dėl nuolatinio šiluminio bei mechaninio plaukų apdorojimo (dažymo, cheminio sušukavimo, tiesinimo, šukuosenos formavimo ir t.t.), plaukai kasdien praranda elastingumą, sveikatingumą ir blizgesį. Tai gali tęstis kelias savaites ar mėnesius…

LYSANDER REALPLEX, tai produktas skirtas plaukų  atstatymui   namuose. Jis palaiko plaukų struktūros vientisumą,  suteikia plaukams stiprumo, elestingumo bei blizgesio.

Tai revoliucinis plaukų dažymo priedas, kuris stiprina ir atkuria pažeistą plauką iš vidaus. Akivaizdus rezultatas – sveikesni, stipresni, glotnesni ir blizgantys plaukai.

Net visiškai išsiplovus LYSANDER REALPLEX akivaizdžiai pastebima geresnė ir sveikesnė plauko kokybė ir ilgiau išliekanti plaukų spalva lyginant su įprastu dažymu.

Kaip tai veikia?

Naudodamiesi "Lysander Realplex", jūs gausite rezultatus, apie kuriuos galite tik svajoti. Speciali formulė užtikrina naudingų medžiagų ir specialių baltymų prasiskverbimą į plaukų struktūrą, kad būtų rastos "žalos" priežastys - susimaišant su disulfido jungtimis, atkuriamas sienelių vientisumas.

Rezultatas yra minkšti, stiprūs, šilkiniai plaukai.

Visuose trijų etapų "Salon Professional Lysander Realplex" priežiūros produktuose yra aktyvių ingredientų, veikiančių molekuliniame lygmenyje, siekiant greitai pašalinti mechaninius, terminius ar cheminius plaukų struktūros pažeidimus.

1. Ampulės – greičiausia pagalba.

AMPULĖS – tai profesionalus nuplaunamas koncentratas, 100 kartų stipresnis nei profesionali plaukų kaukė.

 KAIP tai veikia plauką?

  • Stipriausios ampulės patenka į plauko vidinę šerdį ir veikia vidinę plauko struktūrą.

Naudojimas: profesionaliam naudojimui 5 ml ampulės turinio supilti į plaukų dažų masę. Gerai išmaišyti ir tepti ant plaukų. Santykis 1: 20. Ši priemonė apsaugo plauko šerdį nuo plauko išsausėjmo dažymo metu.
Norint tik pastiprinti plauko struktūrą, visą ampulę praskieskite su 90 ml vandens. Paskirstykite ant plaukų. Po 2-4 min nuplaukite vandeniu.
Kiekis: 12x10
Kilmės šalis: Vokietija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

WT METHODE LYSANDER REALPLEX Nr.1, atstatomosios ampulės, 12x10 ml

WT METHODE LYSANDER REALPLEX Nr.1, atstatomosios ampulės, 12x10 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.