H&B Intensyvus juodojo purvo kremas kojoms / pėdoms 200 ml

H&B Intensyvus juodojo purvo kremas kojoms / pėdoms 200 ml Išplėsti

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Galingas ir YPATINGAI SODRUS pėdų kremas, sukurtas NEGYVOSIOS JŪROS PURVO pagrindu ir pastiprintas net 26 skirtingais MINERALAIS!

Intensyviai minkština, švelnina odą bei pašalina negyvas odos ląsteles!

Praturtintas augaliniais ekstraktais, vaistiniais šaltalankio, arbatmedžio, kokoso, medetkų, levandų ir taukmedžio sviesto aliejais!

Stebinančiai TURTINGA ir UNIKALI formulė - Juodasis purvas savyje turi magnio, kalcio, kalio ir natrio, kurie yra neatsiejami nuo sveikos ir švytinčios odos gerbūvio. Jei naudosite reguliariai, liksite tikrai nustebinta ilgalaikiais rezultatais! Išnyks odos šiurkštumas, sausumas, paraudimas ir įtrūkimai! Galėsite nevaržoma džiaugtis minkšta, švelnia ir gražia pėdų oda!

Naudojimas: švelniais masažo judesiais įtrinkite kremą į švarią ir sausą pėdų odą. Problematines vietas patepkite papildomai, palaukite kol susigers.

Rekomenduojama naudoti kasdien, geriausia – vakare.

Kiekis: 200 ml

Kilmės šalis: Izraelis

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Intensyvus juodojo purvo kremas kojoms / pėdoms 200 ml

H&B Intensyvus juodojo purvo kremas kojoms / pėdoms 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.