DIET ESTHETIC Balinantis kremas su vit. C+E ir SPF15, 50 ml

DIET ESTHETIC Balinantis kremas su vit. C+E ir SPF15, 50 ml Išplėsti

25,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

BALINANTIS KREMAS SU VITAMINAIS C+E, SPF 15

VIT - VIT kremo sudėtyje esantis naujausios kartos, galingas antioksidantų kokteilis su liposominiu vitaminu C prasiskverbia į giliausius odos sluoksnius. Intensyvus antioksidacinis poveikis, šviesinantis bei senėjimą stabdantis – skatinama kolageno sintezė.

Galima naudoti ant veido, kaklo ir dekolte ar rankų srities esančioms pigmentinėms dėmėms naikinti.

Odos pigmentacija priklauso nuo pigmento melanino kiekio. Jo susidarymas vadinamas melanogenezė. Melanino perteklius gali kauptis epidermyje, tada bus rudos spalvos, ar dermoje, ir oda bus įpratinės mums spalvos. Pigmentacijos procesas nėra iki galo ištirtas, todėl sudėtinga tikslingai kovoti su konkrečiomis disfunkcijomis. Pigmentacijos sutrikimai pasireiškia kaip hiperpigmentacija ar hipopigmentacija.

Kremas gali padėti išlyginti veido spalvą, lėtinti odos pigmento (melanino) susidarymo procesą. Gali padėti balinti jau esamas pigmentines dėmes bei sulaikyti naujų pigmentinių dėmių susidarymo procesą. Gali padėti išsaugoti odą švelnią, sudrėkintą, elastingą.

Naudojimas: naudoti 2 kartus per dieną, ryte ir vakare. Tepti ant švarios veido ir kaklo odos, paskirstyti lengvais masažuojamais judesiais.

Kiekis: 50 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Balinantis kremas su vit. C+E ir SPF15, 50 ml

DIET ESTHETIC Balinantis kremas su vit. C+E ir SPF15, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.