NATURAL COSMETIC Arganas ir makadamija liftinguojantis serumas (ekologiškas), 30 ml

NATURAL COSMETIC Arganas ir makadamija liftinguojantis serumas (ekologiškas), 30 ml Išplėsti

17,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

LIFTINGUOJANTIS VEIDO SERUMAS SU ARGANO IR MAKADAMIJOS RIEŠUTŲ ALIEJUMI BEI SORGŲ EKSTRAKTU (sertifikuotas ECOCERT), 30 ml

Švelnus liftinguojantis serumas su argano, makadamijos aliejumi,  - stipriausias "kokteilis" išsausėjusiai, elastingumą ir stangrumą praradusiai odai. TINKA VISIEMS ODOS TIPAMS, YPAČ REKOMENDUOTINAS SAUSAI, NUO SAULĖS AR ŠALČIO PLEISKANOJANČIAI ODAI.

KUO YPATINGAS IR KODĖL VERTAS DĖMESIO ŠIS SERUMAS ? Vien dėl amžiaus patikrintų faktų apie argano aliejaus poveikį odai !!!

ARGANO ALIEJUS - vadinamas "Baltuoju Maroko auksu", kuris:

  - yra prisotintas sočiųjų riebalų rūgščių, kurios pripažintos, veiksmingomis drėkinimo savybėmis. Argano aliejus esant šaltoms ir sausoms oro sąlygoms išlaiko odą drėgną ir minkštą. Kai oda gerai hidratuota, galima tikėtis sveikesnės, spindinčios, gerokai mažiau linkusios į veido raukšles odos.

- padeda apsaugoti odą nuo tiesioginių saulės spindulių, taip pat kitų kenksmingų elementų (oro taršos, toksinų).

- pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis. Yra žinoma, kad veikia geriau, nei bet kurie kiti aliejai, pavyzdžiui alyvuogių aliejus.

- turi raminančių savybių.Tai efektyvus sprendimas niežtinčiai, sausai odai.

- lėtina odos senėjimo procesą.Nors odos senėjimas yra normalus reiškinys, pasireiškiantis kiekvienam iš mūsų, yra būdų kaip visa tai sulėtinti. Argano natūralus aliejus ne tik Maroke, bet ir tarptautiniu mastu yra pripažintas, kaip veiksmingas produktas, galintis sulėtinti odos senėjimą.

- blukina randus, padeda išvengti strijų.

MAKADAMIJOS RIEŠUTŲ ALIEJUS - teigiama, kad makadamijos – unikalūs ir vieni brangiausių pasaulyje riešutų.

Aliejaus sudėtyje yra geležies, kalio, fosforo, magno ir cinko, taip pat nemažai seleno, vitamino E, fosfolipidų. Tai didžiausias augalinės kilmės palmitoleino (Omega-7) riebiosios rūgšties šaltinis.

Pasižymi minkštinamosiomis, drėkinamosiomis, apsauginėmis, gaivinančiomis, regeneruojančiomis, maitinančiomis savybėmis. Labai lengvai įsigeria į odą.

Makadamijos riešutų aliejaus riebiųjų rūgščių sudėtis yra panaši į žmogaus odos riebalų, todėl jis yra puikus emolientas, lengvai susigeria į odą. Tai idealus odos priežiūros produktų ingredientas.

Makadamijų aliejus:

- padeda atstatyti ir išlaikyti odos drėgmės balansą;

- itin turtingas esminėmis riebiosiomis rūgštimis, tarp jų palmitinoleino rūgštimi (Omega 7), kuri ypač efektyviai minkština odą ir suteikia jai elastingumo;

- turtingas vitaminais antioksidantais, ypač vitaminu E.

Kosmetikoje dažniausiai naudojamas jautriai, švelniai, džiūstančiai, šerpetojančiai, taip pat vystančiai, brandžiai ir pažeistai odai.  Minkština ir tonizuoja odą, maitina ir saugo.

Jame gausu riebiųjų rūgščių, kurios savo sudėtimi artimos odos sebumui, todėl tinka mišriai bei riebiai odai, o taip pat jautriai ir sausai odai.

Be mineralinės alyvos, silikonų, parabenų, alergenų.

Naudojimas: tinkamas nuo 30-35 m. , lengva, neriebi, šilkinė kremo tekstūra sukurs odai nepakartojamą komfortą, jei jį  tepsite ant švarios odos ryte.

Talpa: 30 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

NATURAL COSMETIC Arganas ir makadamija liftinguojantis serumas (ekologiškas), 30 ml

NATURAL COSMETIC Arganas ir makadamija liftinguojantis serumas (ekologiškas), 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.