DAX SAVAIMINIO ĮDEGIO KREMAS SRI LANKA, 200 ml

-47%
DAX SAVAIMINIO ĮDEGIO KREMAS SRI LANKA, 200 ml Išplėsti

7,90 €

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Tai kremas intensyviai maitinantis odą ir suteikiantis gražų įdegį! Prabangus savaiminio įdegio kremas idealiai tinkamas naudoti kūno ir veido odai, jis yra išskirtinis dėl sudėtyje naudojamos „nematomos“ formulės, kuri per 8 valandas odai suteikia gražų, bronzinį atspalvį. Jau po pirmo karto oda įgaus gražų, natūralų, auksu ir bronza spindintį atspalvį.

  • Idealiausiai tinkamas vidutinės spalvos odai;
  • Užtenka tik vieno karto ir oda įgaus tikrovišką įdegį;
  • Lengvai pasiskirsto, lyg teptumėte drėkinantį kremą, tik dar papildomai odai suteikiamas natūralus, lyg saulės „nubučiuotos“ odos atspalvis;
  • Suteikia natūralų bronzinio medaus įdegį, kuris išlieka nuo 7 iki 10 dienų.

Naudojimas: Tolygiai užtepkite kremą ant švarios ir sausos odos.

Patarimas: vakare nusiprausus duše, padenkite odą savaiminio įdegio kremu, palaukite kelias minutes kol jis susigers ir ramiai eikite miegoti. Šis kremas viską puikiai atliks kol jūs ramiai miegosite ir ryte galėsite džiaugtis puikiu auksiniu įdegiu!

Kiekis: 200 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DAX SAVAIMINIO ĮDEGIO KREMAS SRI LANKA, 200 ml

DAX SAVAIMINIO ĮDEGIO KREMAS SRI LANKA, 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.