BABARIA Koncentratas veidui nuo dėmių, 30 ml

-50%
BABARIA Koncentratas veidui nuo dėmių, 30 ml Išplėsti

14,00 €

28,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Babaria Koncentratas veidui nuo dėmių, 30 ml

Koncentratas veidui su erškėtuogių aliejumi, glikolio rūgštimi, odos pigmentų reguliatoriumi. Šviesina ir lygina veido odą. Koncentratas pašalina negyvas odos ląsteles, mažina tamsias dėmes.

Erškėtuogių aliejus puikiai tinka visų tipų odai, o ypač tinkamas brandžiai, vystančiai odai: regeneruoja audinius, gali lyginti senstančią, raukšlėtą odą, šviesinti pigmentines dėmes, strazdanas. Erškėtuogių aliejus pasižymi drėkinančiomis savybėmis, natūraliai skatina odos elastingumą ir tvirtumą, todėl rekomenduojamas naudoti po saulės vonių.

Erškėtuogių aliejus - nepakeičiamas priežiūroje plonos odos aplink akis ir lūpas. Jis ne tik maitina odą, suteikia odai vitaminų, bet ir gali apsaugoti nuo pirmųjų raukšlių atsiradimo.

Kiekis: 30 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

BABARIA Koncentratas veidui nuo dėmių, 30 ml

BABARIA Koncentratas veidui nuo dėmių, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.