H&B Kremas su medumi ir alyvuogių aliejumi su SPF20, 50 ml

-56%
H&B Kremas su medumi ir alyvuogių aliejumi su SPF20, 50 ml Išplėsti

11,00 €

25,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Inovatyvios, UNIKALIOS ir turtingos SUDĖTIES veido kremas SPF20 - EFEKTYVIAUSIA priemonė siekiant ženkliai padidinti odos elastingumą ir sustabdyti senėjimo procesus!

Sudėtyje esantys natūralūs alyvuogių, erškėtuogių, vynuogių kauliukų, naktinių raktažolių, Jojobos, žaliosios arbatos ir rožių aliejai ne tik maitina, bet ir apsaugo veido, kaklo bei dekolte odą nuo žalingų aplinkos įtakų ir kenksmingų UV spindulių.

Kremo pagrindą sudarantis MEDUS – nepakeičiamai naudingas. Joks sintetiniu būdu sukurtas produktas jam neprilygsta vitaminų ir mineralų gausa! O medaus veikimą papildantis ALYVUOGIŲ ALIEJUS nepamainomas odos drėkinimo srityje!

Šis aktyvus H&B kremas – sveikos, skaisčios ir elastingos veido bei kaklo odos garantas. Taip pat tai puiki, natūrali makiažo pagrindo atmaina. Verta išbandyti!

Naudojimas: nedidelį kremo kiekį tepkite ant švarios ir sausos veido, kaklo, dekolte odos. Siekiant efektyvaus veikimo, rekomenduojama naudoti kasdien, drauge su kitais H&B produktais. Tinka visų tipų odai.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Izraelis

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Kremas su medumi ir alyvuogių aliejumi su SPF20, 50 ml

H&B Kremas su medumi ir alyvuogių aliejumi su SPF20, 50 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.