Bio marine paakių serumas

-41%
Bio marine paakių serumas Išplėsti

19,00 €

32,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

„Serumas ir kremas – du skirtingi produktai pagal savo tekstūrą, sudėtį ir paskirtį. Serumai veikia gilesnius veido odos sluoksnius, greitai įsisavinami. Serumų tekstūra – lengvesnė, vandens pagrindu, o kremų – tirštesnė.

Serumų poveikis – stipresnis, nes jų sudėtyje yra ženkliai daugiau aktyvių medžiagų (pvz. vitaminų, antioksidantų, peptidų, augalinių ekstraktų, hialurono rūgšties, pro ir prebiotikų) – apie 70-80 procentų, o kremuose – iki 20-ies.“

Serumo iš Izraelio prekės ženklo Sea of ​​​​Spa - Bio Marine Firming Eye Serum sudėtyje yra augalų ekstraktų (aloe vera, kviečių gemalų aliejus, avižų ekstraktas, valgomųjų kaštainių ekstraktas, figos ekstraktas, linų sėmenų aliejus, kotono ekstraktas), kurie gali padėti pagerinti epidermio būklę, taip pat vitaminų kompleksas ir hialurono rūgštis.

Serumas yra subtilios tekstūros, lengvai tepasi ir greitai susigeria, nepalieka nemalonaus riebumo pojūčio ant odos.

Ricinos aliejus suteikia reikiamą minkštumą.

Pasitepus šia kosmetikos priemone oda atsigaus ir ilgai išlaikys savo elastingumą, bus švelni ir prižiūrėta.

Naudojimas: tepti ryte / vakare ant švarios paakių odos.

Kiekis: 40 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Bio marine paakių serumas

Bio marine paakių serumas

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.