DIET ESTHETIC Balinanti kaukė su vit. C+E, 100 ml

DIET ESTHETIC Balinanti kaukė su vit. C+E, 100 ml Išplėsti

19,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

BALINANTI KAUKĖ SU VIT. C+E, GLIUKONOLOKTONU

VIT - VIT kaukės sudėtyje esantis naujausios kartos, galingas antioksidantų kokteilis su liposominiu vitaminu C prasiskverbia į giliausius odos sluoksnius. Intensyvus antioksidacinis poveikis, šviesinantis bei senėjimą stabdantis – skatinama kolageno sintezė.

Galima naudoti ant veido, kaklo ir dekolte ar rankų srities esančioms pigmentinėms dėmėms naikinti.

Odos pigmentacija priklauso nuo pigmento melanino kiekio. Jo susidarymas vadinamas melanogenezė. Melanino perteklius gali kauptis epidermyje, tada bus rudos spalvos, ar dermoje, ir oda bus įpratinės mums spalvos. Pigmentacijos procesas nėra iki galo ištirtas, todėl sudėtinga tikslingai kovoti su konkrečiomis disfunkcijomis. Pigmentacijos sutrikimai pasireiškia kaip hiperpigmentacija ar hipopigmentacija.

Kremas gali padėti išlyginti veido spalvą, lėtinti odos pigmento (melanino) susidarymo procesą. Gali padėti balinti jau esamas pigmentines dėmes bei sulaikyti naujų pigmentinių dėmių susidarymo procesą. Gali padėti Išsaugoti odą švelnią, sudrėkintą, elastingą.

Gliukonolaktonas galimai skatina odos atsinaujinimą. Gali padėti pagreitinti pokyčius odoje ir padėti greičiau sulaukti teigiamų rezultatų tiek pigmentacijos, tiek raukšlių aspektu.

Kiekis: 100 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Balinanti kaukė su vit. C+E, 100 ml

DIET ESTHETIC Balinanti kaukė su vit. C+E, 100 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.