DIET ESTHETIC Kūno pienelis šaldantis kojas BODY 10 Nr. 5, 500 ml

DIET ESTHETIC Kūno pienelis šaldantis kojas BODY 10 Nr. 5, 500 ml Išplėsti

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

KŪNO PIENELIS ŠALDANTIS KOJAS, 500 ml, su dozatoriumi

Žmogus per gyvenimą vidutiniškai padaro apie 400 milijonų žingsnių arba, galima sakyti, įveikia tiek kilometrų, kad jų pakaktų tris kartus apeiti aplink Žemę per jos pusiaują! Su kiekvienu žingsniu žmogus pakelia savo svorį ir, tarkime, per gyvenimą jis pakelia apie 24 milijonus tonų. Pagrindinis šių, su didžiule apkrova susijusių, veiksmų dalyvis – kojos. Todėl tinkama ir veiksminga kojų priežiūra, kartais nepelnytai nustumiama į antrąjį planą, turėtų būti vienu iš svarbiausių žmogaus rūpesčių. Kojomis ypač turėtų nuolat rūpintis tie, kurie pagal savo darbo pobūdį daug laiko praleidžia „ant kojų“. Nereikėtų laukti, kol dienos pabaigoje kojos tampa sunkios, patinusios, nuvargusios. Ką daryti, kad išsaugotume sveikas, grakščias ir žvitrias kojas?
Svarbiausia teisingai pasirinkti avalynę bei kasdien palepinti kojas spec. priemonėmis.

"BODY10" - subalansuotas pienelis jūsų kojų lengvumui, akimirksniu pašalins pavargusių ir sunkių kojų sindromą.

Veikliosios medžiagos:

ALOE VERA GELIS (ekologiškas) - dėl alavijo gebėjimo prisitaikyti, jo naudingų savybių pritaikymo spektras yra labai platus - nuo odos drėkinimo iki pirmosios pagalbos. Šis gelis puikiai kojų odą ramina, gerina kraujagyslių būklę. Jis gali numalšinti niežulį, tinimą, skausmą, uždegimą, sumažinti padidėjusį odos jautrumą.

PELŽIEDĖS EKSTRAKTAS - atlikus tyrimus su žmonėmis nustatyta, kad jos pagerina kraujotaką galūnėse, ypač kojų venose ir sumažina išsiplėtusių venų mazgus. Pelžiedžių preparatus patariama naudoti tada, kai maudžia ar diegia kojas, yra išsiplėtusios venos. Tai patvirtino Vokietijos mokslininkų atlikti tyrimai.

ERŠKĖTUOGIŲ ALIEJUS - yra maždaug trys ketvirtadaliai pagrindinių riebalų rūgščių - oleino, linolo ir linoleno, kurios padeda išlaikyti sveiką odą ir išvengti ankstyvo senėjimo, nes oda lengvai įsisavina daug riebiųjų rūgščių turinčius aliejus. Erškėtuogių aliejus taip pat yra vitamino A šaltinis, kuris yra puikus antioksidantas, naudojamas prieš raukšlių atsiradimą. Erškėtuogių aliejus turi daug vitamino C, kuris sustiprina kapiliarus ir jungiamuosius audinius.

ARGANO ALIEJUS - dėl didelio vitamino E ir antioksidantų kiekio, argano aliejus pasižymi ypatingai geromis odos senėjimą stabdančiomis ir ją atkuriančiomis savybėmis.

BE PARABENŲ, MINERALINĖS ALYVOS.

Kiekis: 500 ml

Kilmės šalis: Ispanija

 

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

DIET ESTHETIC Kūno pienelis šaldantis kojas BODY 10 Nr. 5, 500 ml

DIET ESTHETIC Kūno pienelis šaldantis kojas BODY 10 Nr. 5, 500 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.