POSTQUAM Erškėtuogių aliejus, 30 ml

-50%
POSTQUAM Erškėtuogių aliejus, 30 ml Išplėsti

25,00 €

50,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

POSTQUAM ERŠKĖTUOGIŲ ALIEJUS - DAR KITAIP VADINAMAS "JAPONIJOS AUKSU" - TAI ITIN TYRAS IR VEIKSNUS.

Erškėtuogių aliejuje gausu linoleinės ir linoleninės rūgščių, vitaminų, ypač C- antioksidantas, galimai stiprina odos imunitetą, tonusą, atsinaujinimą;  antioksidantų, stabdančių laisvųjų radikalų susidarymą, galinčių padėti išvengti odos senėjimo ir raukšlių atsiradimo - tai yra "jaunystės aliejus".

Kosmetinės erškėtuogių aliejaus savybės odai:

  • puikiai maitina; gali padėti pagyvinti odą;
  • ypač tinka gležnai paakių odai;
  • gali padėti skatinti kolageno ir elastino gamybą, aktyvinti ląstelių regeneraciją.


Kokiai odai tinka: dėl savo lengvos tekstūros tinka visiems odos tipams, bet ypač brandžiai, vystančiai, pažeistai ar randuotai odai.

Naudojimas: tepamas ant drėgnos odos (padrėkinti vandeniu ar hidroliatu).

Patarimai: jis labai gerai gali padėti regeneruoti audinius ir turėti labai gerą poveikį senstančiai, raukšlėtai odai, pigmentinėms dėmėms, strazdanoms šviesinti. Gali padėti skatinti ląstelių atsinaujinimą aknės, sausos egzemos ar nudegimų atvejais. Minkština ir gali sumažinti senus randus. Ypatingai gerai gali padėti užsitraukti pooperacinems žaizdoms. Gali būti naudojamas vienas arba dedamas į pagrindinių aliejų mišinį.

Kiekis: 30 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM Erškėtuogių aliejus, 30 ml

POSTQUAM Erškėtuogių aliejus, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.