Bio marine triple complex drėkinančioji kaukė veidui

Bio marine triple complex drėkinančioji kaukė veidui Išplėsti

29,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Kaip žinia mums nepakanka vien tik kremų ir serumų. Mūsų oda prašyte prašosi                 intensyvesnės priežiūros. O tam pasitarnauja veido kaukės.

Izraelio prekės ženklo Sea of ​​​​Spa  Triple action Collagen beauty mask  – yra sukurta naudojant „Triple complex“ formulę. Tai reiškia, kad kremas turi trigubą poveikį: maitinimas, stangrumas, atstatymas.

Didelės koncentracijos kolagenas, Negyvosios jūros mineralai, aloe vera, kviečių gemalų aliejus, kaolino molis, koton ekstraktas, figų ekstraktas ir Omega rūgštys – unikali sudėtis kasdienėje rutinoje. Šie ingredientai suteikia odai gaivumo, jaunatviško spindesio bei puikiai atpalaiduoja, jūs puikiai ir komfortiškai jausitės bet kokio amžiaus.

Kaolino molis tinakamas visiems odos tipams, ypač tinka jautriai, suglebusiai, stangrumą praradusiai, pilkšvai odai. Turtingas mineralų, mikroelementų, neutralaus pH. Ramina, suteikia odai sveiko švytėjimo ir aristokratiško blyškumo.

Naudojimas: kaukę užtepti ant švarios veido odos. Palaikyti 15-20 min ir nuvalyti vatos tamponėliu. Po to naudoti kitas veido rutinos priemones.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Bio marine triple complex drėkinančioji kaukė veidui

Bio marine triple complex drėkinančioji kaukė veidui

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.