POSTQUAM LUMIERE Prabangus skaistinamasis serumas su ikrais, 30 ml

-58%
POSTQUAM LUMIERE Prabangus skaistinamasis serumas su ikrais, 30 ml Išplėsti

23,00 €

55,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

POSTQUAM tai išskirtinė, aukščiausios rūšies kosmetika, jungianti naujausius mokslinius atradimus ir efektyviausius natūralius ingredientus.

Unikali prabangių ingredientų nauda garantuoja aukščiausio lygio odos toleranciją.

INTENSYVAUS POVEIKIO SKAISTINAMASIS SERUMAS SU IKRAIS, HIALURONO RŪGŠTIMI, PROTEINAIS, PEPTIDAIS, HEKSAPEPTIDAIS.

IKRAI YRA LABIAUSIAI VERTINAMAS INGREDIENTAS VISOSE IŠSKIRTINĖSE IR PRESTIŽINĖSE KOSMETIKOS PRIEMONĖSE. SAVYJE IKRAI TURI DAUG AMINORŪGŠČIŲ, PROTEINŲ, GALINČIŲ ATSTATYTI ELEMENTŲ IR PEPTIDŲ, O JŲ SUDĖTIS LABAI PANAŠI Į JAUNAS LĄSTELES, ESANČIAS EPIDERMYJE.

Veiksmingas drėkinamasis serumas su natūraliais augalų ekstraktais, ikrų ekstraktu. Deramai subalansuoti didelės koncentracijos aliejai, baltymai, mineralai intensyviai drėkina odą, gaivina ir ramina. Kelių sudedamųjų dalių (ikrai, hialuronas, aliejai) derinys gali padėti suteikti odai neprilygstamą gaivą ir švytėjimą - ypatingą prabangos pojūtį. Kremas maitina ir drėkina veido odą, galimai teikia jos ląstelėms energijos.

Serumas tarsi švelnus šilkas galimai apgaubia odą ilgalaike drėgme ir ramybe. Priemonės unikalios savybės efektyviai gali padėti atstatyti odos apsauginio sluoksnio balansą ir gynybines funkcijas nuo dirginančių aplinkos veiksnių. Kremą naudojant reguliariai gali būti naikinamas odos paraudimas bei sutraukiamos paviršinės kraujagyslės. Oda gali tapti švytinti ir švelni it aksomas.

Maloni tekstūra, lengvas, nesunkus, nekemša porų. Novatoriška pakuotė - nėra sąlyčio su oru.

BE PARABENŲ

Naudojimas: serumas idealiai tinka sausai, dehidratuotai ir mišriai odai. Norint pasiekti geresnį rezultatą, patartina tepti ant švarios odos ryte ir vakare.

Kilmės šalis: Ispanija

Kiekis: 30 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

POSTQUAM LUMIERE Prabangus skaistinamasis serumas su ikrais, 30 ml

POSTQUAM LUMIERE Prabangus skaistinamasis serumas su ikrais, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.