H&B Intensyvi kaukė su keratinu, 500 ml

-22%
H&B Intensyvi kaukė su keratinu, 500 ml Išplėsti

25,00 €

32,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Kompanija H&B specializuojasi aukštos kokybės kosmetologinių preparatų gamybos ir platinimo srityje. Šie preparatai pagaminti Negyvosios jūros mineralų ir vitaminų pagrindu, praturtinti augaliniais ekstraktais ir aromatiniais aliejais, švelniai rūpinasi jūsų odos ir plaukų sveikata, jaunyste bei grožiu. Visi produktai sertifikuoti Izraelio sveikatos ministerijos. Kompanija nevykdo preparatų bandymų su gyvūnais

INTENSYVI KAUKĖ PLAUKAMS SU KERATINU

Keratinas yra medžiaga, kuri tarsi apgaubia plauką ir sukuria apsauginį išorinį sluoksnį.

Ši, plaukus stiprinanti, kaukė sukurta pagal patentuotą technologiją, kuri saugo plaukus nuo cheminių procedūrų žalos: plaukų džiovinimo džiovintuvu ar plaukų tiesinimo žnyplėmis. Naujoviška formulė be druskos. Saugo natūralią plaukų drėgmę.

Papildyta keratinu, argano aliejumi, taukmedžio sviestu, alyvuogių aliejumi, provitaminu B5 ir vitaminu E. Naudojant šią kaukę plaukai taps lygesni, sveikesni, žėrintys, minkštesni ir lengvai formuojami ir šukuojami.

Be sodium chlorido.

Naudojimas: išplovę galvą su šampūnu, išgręžkite vandens perteklių ir užtepkite gausiai ant plaukų ir plaukų galiukų, palaukite 2-3 minutes ir kruopščiai išskalaukite drugnu vandeniu. Saugokitės patekimo į akis, išskalaukite iškart, vos patekus į akis

Kiekis: 500 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Intensyvi kaukė su keratinu, 500 ml

H&B Intensyvi kaukė su keratinu, 500 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.