H&B Kaukė plaukams su argano aliejumi, 250 ml

-40%
H&B Kaukė plaukams su argano aliejumi, 250 ml Išplėsti

9,00 €

15,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Intensyvi kaukė H&B  pagaminta pagal naują formulę, ji gerina galvos odos būklę ir atstato sausus ir pažeistus plaukus.

Į kaukės sudėtį įeina subalansuotas kompleksas, susidedantis iš 11 natūralių aliejų (įskaitant didelės koncentracijos arganų aliejų), vitaminai A, B5 ir E, augaliniai ekstraktai ir Negyvosios jūros mineralai. Kaukės sudedamųjų dalių derinys suaktyvina kraujo apytaką galvos odoje, todėl sustiprinami plaukų svogūnėliai ir skatinamas plaukų augimas, be to galvos oda ir plaukai apsaugomi nuo cheminių medžiagų (dažų ir šviesinimo priemonių), neigiamo karšto oro poveikio, džiovinant plaukus džiovintuvu ir esant aktyviai saulei. Naudojant kaukę, normalizuojasi hidrolipidinis galvos odos sluoksnis, plaukai tampa minkšti, sveiki, spindintys ir puikiai šukuojami.

Naudojimo būdas: po galvos trinkimo nusausinkite plaukus, paskirstykite kaukę per visą plaukų ilgį - nuo šaknų iki galiukų, po 5 minučių nuplaukite šiltu vandeniu.

Kiekis: 250 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Kaukė plaukams su argano aliejumi, 250 ml

H&B Kaukė plaukams su argano aliejumi, 250 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.