OMIA Ekologiškas balzamas plaukams su argano aliejumi, 200 ml

-54%
OMIA Ekologiškas balzamas plaukams su argano aliejumi, 200 ml Išplėsti

6,50 €

14,20 €

Kiekis:

Pasidalinti:

EKOLOGIŠKAS BALZAMAS PLAUKAMS SU ARGANO ALIEJUMI, 200 ml

Balzamas su Argano aliejumi yra nepakeičiama priemonė nekontroliuojamiems ir nesuvaldomiems plaukams. Argano aliejus efektyviai užkerta kelią plaukų šakojimuisi, šiurkštumui, įsiskverbia į plaukų poras bei šaknis ir stiprina plaukų elastingumą. Apsaugo plaukus nuo išorinių ir vidinių aplinkos veiksnių  – pavyzdžiui, šilumos, formavimo priemonių, oksidacijos. Atstato plaukų dažų nualintus, trapius, lūžinėjančius, sausus plaukus. Užrakina drėgmę plaukuose ir atstato bei išlaiko natūralų jų spindesį.

Prabangus, intensyviai maitinantis argano aliejumi praturtintas produktas, sukurtas tam, kad suteiktų naują gyvybę blankiems, išvargintiems, žvilgesį praradusiems plaukams.

0 % PARABENŲ, SILIKONŲ, SLES, PEG

SERTIFIKUOTAS ICEA SERTIFIKATU.

Kiekis: 200 ml

Kilmės šalis: Italija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

OMIA Ekologiškas balzamas plaukams su argano aliejumi, 200 ml

OMIA Ekologiškas balzamas plaukams su argano aliejumi, 200 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.