H&B MAGIC MUD KAUKĖ SU MAGNETU

-61%
H&B MAGIC MUD KAUKĖ SU MAGNETU Išplėsti

23,00 €

59,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Nerealus produktas veido odos rutinoje – VEIDO KAUKĖ SU NEGYVOSIOS JŪROS PURVU, MINERALAIS IR MAGNETINIU AKMENIU

Nuostabiai fantastiška veido rutina su kauke veidui, kuri veikia magneto principu.

Gali daug kartų skaityti apie tai ir nesuprasti esmės, bet kartą pabandžius, negali atsisakyti !!  Juo labiau nesiūlyti draugams, tiesiog griekas.

Visų pirma kalba apie naudojimą. Kaukės turinį užsitepame ant veido. Dėžutėje yra magnetukas. Po 5-10 min užteptą masę nuvalome magnetuku, kurį rekomenduojama įsukti kad ir bet kokią popierinę servetėlę. WUAW, jūs nepatikėsite rezultatu ir efektu. Magnetukas ištraukia, surenka visus odos nešvarumus, negyvas ląsteles, inkštirus.

Viso to pasekmė – geresnis visų kitų veido rutinos priemonių įsisavinimas.

Juolab Magnetinės kaukės sudėtyje yra vynuogių kauliukų ekstrakto, avokado aliejaus, argano aliejaus, ramunėlių ekstrakto, taukmedžio sviesto, šaltalankių aliejaus, vitaminų B5 ir E.

Naudojimas: užtepkite kaukę ant veido vengiant paakių srities, palaikykite bent 5 min., tuomet magnetuką apvyniokite tiesiog popierine servetėle ir braukite per veidą valomaisiais judesiais. Rekomenduojama procedūra 1-2 kartus savaitėje.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B MAGIC MUD KAUKĖ SU MAGNETU

H&B MAGIC MUD KAUKĖ SU MAGNETU

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.