H&B Stangrinamoji veido kaukė su kolagenu, 100 ml

H&B Stangrinamoji veido kaukė su kolagenu, 100 ml Išplėsti

25,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

INOVATYVU ir VEIKSMINGA! Ši veido kaukė sukurta stipriai kovai su veiksniais, lemiančiais odos senėjimą: UV spindulių/saulės žala, sulėtėjusia kolageno ir elastino gamyba, hormoniniais pokyčiais ir veido raumenų silpnėjimu!

DIDELĖS KONCENTRACIJOS veikliosios medžiagos veikia saugiai, todėl nepažeidžia net ir jautriausios odos, jos nedirgina. O sudėtyje esantys NEGYVOSIOS JŪROS MINERALAI odą padaro tvirtą, elastingą ir minkštą. Šilko švelnumo!

H&B specialistai itin kruopščiai pasirūpino šios veido kaukės formulės tobulumu, praturtindami ją VITAMINAIS A, E, C ir B5 bei aromatiniais, odą raminančiais aliejais (ramunėlių, papajų, jojobos, alyvuogių, migdolų ir alavijų). Puikiai subalansuota visų tipų odai. Išmėginkite ir įsitikinsite!

Naudojimas: kaukės masę tepkite ant švarios ir sausos veido odos. Laikykite 10-15 minučių, vėliau nuplaukite šiltu vandeniu. Odos nešluostykite, tik švelniai nusausinkite. Kaukė naudokite kartu su kitomis odą stangrinančiomis H&B kosmetikos priemonėmis.

Kiekis: 100 ml

Kilmės šalis: Izraelis

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Stangrinamoji veido kaukė su kolagenu, 100 ml

H&B Stangrinamoji veido kaukė su kolagenu, 100 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.