YOSKINE OKINAWA GREEN CAVIAR veido serumas, 30 ml

YOSKINE OKINAWA GREEN CAVIAR veido serumas, 30 ml Išplėsti

23,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Prabangus serumas su dvigubu patempimo efektu, kurio sudėtyje yra žalių ikrų iš Umibudo dumblių. Serumą sudaro koncentruotų medžiagų mišinys, kuris patempia veido odą, išlygina raukšles, atstato odą. Naudojant po veido kremo oda tampa skaistesnė ir raukšles tampa mažiau pastebimos.

Sudėtyje esantys:

Umibudo dumblių ekstraktas ir pažangiausi tarpląsteliniai peptidai puikiai regeneruoja, patempia veido kontūrą bei užpildo net gilias raukšles;

Oligosacharidai, kurie padengia veidą švelnia, lyginančia plėvele. Tam tereikia mažiau nei 15 minučių, kad veido oda pasidarytų stangri, butų patempiamas veido kontūras, raukšlės taptų mažiau pastebimos;

Vitaminas C  su antioksidacinėmis savybėmis skatina kolageno susidarymą, ląstelių atsinaujinimą todėl didina odos elastingumą, skaistina.

Naudojimas: serumą galite naudoti ryte ir vakare, vieną arba pasitepusios kremu. Masažiniais judesiais paskirstykite serumą po veido odą ir paakius.

 

Kiekis: 30 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

YOSKINE OKINAWA GREEN CAVIAR veido serumas, 30 ml

YOSKINE OKINAWA GREEN CAVIAR veido serumas, 30 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.