Bio marine drėkinamasis paakių kremas

-52%
Bio marine drėkinamasis paakių kremas Išplėsti

12,00 €

25,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Suteikite pačiai gležniausiai veido sričiai patirtį su nepakartojamu paakių odai skirtu kremu, kuris gali padėti atjauninti paakių odą, tarsi laikas būtų sustabdytas.

Vėsinamasis SEA OF SPA paakių kremas praturtintas naujovišku „Triple Effect“ regeneruojančiu kompleksu, kremas intensyviai gali padėti atkurti odos tonusą, tankumą ir stangrumą.

Užtepus kremo, sritis aplink akis įgauna gaivos ir šviežumo. Priemonė puikiai tinka kovojant su nuovargiu ir pirmaisiais paakių odos senėjimo požymiais, taip pat gali būti naudojama kaip makiažo pagrindas.

Sudėtyje nėra parabenų.

Veikliosios medžiagos: Negyvosios jūros mineralai, Omega-3, Omega-6, Omega-9 rūgštys, vitaminai A, C, hialurono rūgštis, alyvuogių aliejus, hamamelių ekstraktas, beta karotinas, šaltalankių aliejus, citrinų ekstraktas, alantoinas, vynuogių aliejus , raudonųjų dumblių ekstraktas, saulėgrąžų aliejus, alavijo sultys, taukmedžio sviestas.

Naudojimas: tepti aplink akis ant švariai nuvalytos odos.

Kiekis: 50 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Bio marine drėkinamasis paakių kremas

Bio marine drėkinamasis paakių kremas

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.