H&B Valomoji purvo kaukė su aloe vera, 150 ml

-64%
H&B Valomoji purvo kaukė su aloe vera, 150 ml Išplėsti

9,00 €

25,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

Itin lengvos tekstūros ir giliai valanti veido kaukė iš H&B SPA linijos! NESAUSINA ir nepažeidžia net jautrios veido odos!

INOVATYVI formulė praturtinta ALOE VERA ir NEGYVOSIOS JŪROS mineralais, todėl gausiai drėkina, suteikia šviežumo, gaivumo pojūtį. Sugeria perteklinį odos riebumą ir uždaro išsiplėtusias poras.

REZULTATAS: jaunatviška, subalansuota, švari ir rami veido oda. Kaukėje esančios veikliosios medžiagos ne tik puikiai valo, bet ir ramina odos paraudimus, lygina jos tekstūrą. Lai išpuoselėta oda tampa Jūsų puošmena!

Naudojimas: storu sluoksniu tepkite ant švarios ir sausos veido odos.. Laikykite 10-15 minučių, tada švelniais judesiais nuplaukite su vos šiltu vandeniu. Tinka VISŲ TIPŲ ODAI, tačiau itin rekomenduojama RIEBIOS ODOS savininkėms.

Kiekis: 150 ml

Kilmės šalis: Izraelis

 

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Valomoji purvo kaukė su aloe vera, 150 ml

H&B Valomoji purvo kaukė su aloe vera, 150 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.