H&B Valomoji PURVO kaukė, 220 ml

-52%
H&B Valomoji PURVO kaukė, 220 ml Išplėsti

11,00 €

23,00 €

Kiekis:

Pasidalinti:

UNIKALUS PRODUKTAS - NEGYVOSIOS JŪROS PURVO KAUKĖ NEŠVARIAI, SPUOGUOTAI ODAI

Giliai ir švelniai išvalo ir sutraukia poras, neperdžiovindama veido odos. Pašalina sudirgimą, dezinfekuoja ir suminkština odą, suteikdama jai matinę ir sveiką išvaizdą. Pasižymi stangrinamuoju poveikiu, gerina audinių mitybą, patempia veido kontūrą, padidina odos elastingumą ir stangrumą. Rekomenduojama jautriai ir spuoguotai odai kaip papildoma priežiūros priemonė.

Naudojimo būdas: tolygiu kaukės sluoksniu padenkite nuvalytą (pageidautina po šveitimo) veido ir kaklo odą, išskyrus sritį aplink akis. Po 5 – 10 minučių nuplaukite šiltu vandeniu ir apšlakstykite vėsiu vandeniu. Valymą užbaikite toniku ir patepkite drėkinamuoju arba maitinamuoju kremu, priklausomai nuo paros laiko. Naudokite ne dažniau nei 1-2 kartus per savaitę.

Kiekis: 220 ml

Kilmės šalis: Izraelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

H&B Valomoji PURVO kaukė, 220 ml

H&B Valomoji PURVO kaukė, 220 ml

Sutinku

Informuojame, kad siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų ir naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.  Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Privatumo politika.